AASTE DAKWERKEN

Contactgegevens AASTE DAKWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AASTE DAKWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AASTE DAKWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TONGERSESTEENWEG 191; 3840; BORGLOON, België

Telefoon (phone): 12746601 (+32-12746601) 12746601 (+32-12746601)

Fax (fax): +32 (86) 512-38-66 +32 (86) 512-38-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AASTE DAKWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AASTE DAKWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AASTE DAKWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AASTE DAKWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AASTE DAKWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AASTE DAKWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AASTE DAKWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AASTE DAKWERKEN
Products information AASTE DAKWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE07611297607
Ondernemingsnummer: 4112976074
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in AASTE DAKWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AASTE DAKWERKEN
(Get full report from official database of BE for AASTE DAKWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AASTE DAKWERKEN
Addition kinds of activities for AASTE DAKWERKEN

2521. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
3829. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
20410111. Griesmeel | Semolina flour
20999904. Boter, gerenoveerd en verwerkt | Butter, renovated and processed
24210300. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
26550205. Containers, gelamineerde fenolische en gevulkaniseerde vezel | Containers, laminated phenolic and vulcanized fiber
50999906. Lichtgevende producten (niet-elektrische) | Luminous products (non-electrical)
51370502. luiers | Diapers
86219902. Architect vereniging | Architect association

Werken bij AASTE DAKWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AASTE DAKWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AASTE DAKWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AASTE DAKWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Studentenjob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • STUDENT(E) JBC LOCHRISTI zat en/of zondag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    JE ZORGT MEE VOOR EEN ULTIEME KLANTEN BELEVING EN KLANTEN ERVARING BIJ JBC LOCHRISTI JE GENIET VAN HET GEVEN VAN FASHIONADVIES AAN ONZE KLANTEN VAN NATURE BEN JE VRIENDELIJK, NIEUWSGIERIG, EN KAN JE ZELFSTANDIG WERKEN. JE HEBT EEN PLANNING UITGEWERKT ZODAT JE STUDIE/WERK KAN COMBINEREN EN JE OP REGELMATIGE BASIS BESCHIKBAAR BENT.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van AASTE DAKWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of AASTE DAKWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AASTE DAKWERKEN. Laat een reactie achter voor AASTE DAKWERKEN. AASTE DAKWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AASTE DAKWERKEN. Leave a respond for AASTE DAKWERKEN. AASTE DAKWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AASTE DAKWERKEN op de google maps. Adres en contacten AASTE DAKWERKEN
Location of AASTE DAKWERKEN on the google maps. Address and contacts of AASTE DAKWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AASTE DAKWERKEN AASTE DAKWERKEN: FLALCATEL ALENIA SPACE ETCA SA | VAN DEN NEST & SLOTS | ESCAUT PI?CES | JOHAN VAN GEERDEGHOM | BADCO

Other related companies as AASTE DAKWERKEN: FLALCATEL ALENIA SPACE ETCA SA | VAN DEN NEST & SLOTS | ESCAUT PI?CES | JOHAN VAN GEERDEGHOM | BADCO

AASTE DAKWERKEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AASTE DAKWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07611297607. Het bedrijf AASTE DAKWERKEN bevindt zich op het adres: TONGERSESTEENWEG 191; 3840; BORGLOON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in AASTE DAKWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AASTE DAKWERKEN is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AASTE DAKWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AASTE DAKWERKEN, openstaande posities, locatie van AASTE DAKWERKEN op de kaart.

AASTE DAKWERKEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is AASTE DAKWERKEN, company assigned to the tax number BE07611297607. The company AASTE DAKWERKEN is located at the address: TONGERSESTEENWEG 191; 3840; BORGLOON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken. Products created in AASTE DAKWERKEN were not found.
The main activity of AASTE DAKWERKEN is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AASTE DAKWERKEN is not available. You also can look at reviews of AASTE DAKWERKEN, open positions, location of AASTE DAKWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AASTE DAKWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AASTE DAKWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AASTE DAKWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AASTE DAKWERKEN, employees, financial statistics.