BLEIJENBERG NV

Contactgegevens BLEIJENBERG NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLEIJENBERG NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLEIJENBERG NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vosveld 13 2110 Wijnegem, België

Telefoon (phone): 32.33 26 36 00 32.33 26 36 00

Fax (fax): 32.33 26 25 22 32.33 26 25 22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLEIJENBERG NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLEIJENBERG NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLEIJENBERG NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLEIJENBERG NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLEIJENBERG NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLEIJENBERG NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLEIJENBERG NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLEIJENBERG NV
Products information BLEIJENBERG NV

BTW identificatienummer (tax): BE05076751708
Ondernemingsnummer: 8842590332
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Ham

Product categorie (product category): Dairy products; Food and Related Products; Meats and cooked meat

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLEIJENBERG NV
(Get full report from official database of BE for BLEIJENBERG NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLEIJENBERG NV
Addition kinds of activities for BLEIJENBERG NV

962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
23390308. Rokken, tennis | Skirts, tennis
23719902. Glazen pels | Glazing furs
24991503. Knoppen, hout | Knobs, wood
28650206. naftaline | Naphthalene
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
36219906. Servomotoren, elektrisch | Servomotors, electric
38129903. Licht- of warmteemissie-bedieningsapparaat | Light or heat emission operating apparatus
39310308. Rietjes voor muziekinstrumenten | Reeds for musical instruments

Werken bij BLEIJENBERG NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLEIJENBERG NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLEIJENBERG NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLEIJENBERG NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Koeltechnieker | voltijds | regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij opzoek naar een koeltechnieker. Je staat in voor het installeren van de koelinstallaties (van airco's tot industriële en commerciële koelingsystemen) daarnaast geef je deskundig advies aan klanten over de werking van de installatie Tot slot zorg je voor het onderhoud en de herstellingen aan de koelsystemen

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Grondwerker (m/v) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    wij zijn op zoek naar een grondwerker (m/v) 

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van BLEIJENBERG NV in sociale netwerken
Look for responds of BLEIJENBERG NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLEIJENBERG NV. Laat een reactie achter voor BLEIJENBERG NV. BLEIJENBERG NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLEIJENBERG NV. Leave a respond for BLEIJENBERG NV. BLEIJENBERG NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLEIJENBERG NV op de google maps. Adres en contacten BLEIJENBERG NV
Location of BLEIJENBERG NV on the google maps. Address and contacts of BLEIJENBERG NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BLEIJENBERG NV BLEIJENBERG NV: MICHEL COLLEGE | Virotex BVBA | RAYMOND GEBRUERS | RENAULT-HANSWIJK | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as BLEIJENBERG NV: MICHEL COLLEGE | Virotex BVBA | RAYMOND GEBRUERS | RENAULT-HANSWIJK | BANCONTACT-MISTER CASH

BLEIJENBERG NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLEIJENBERG NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05076751708. Het bedrijf BLEIJENBERG NV bevindt zich op het adres: Vosveld 13 2110 Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dairy products; Food and Related Products; Meats and cooked meat. Lijst met producten zijn Ham.
De hoofdactiviteit van BLEIJENBERG NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLEIJENBERG NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLEIJENBERG NV, openstaande posities, locatie van BLEIJENBERG NV op de kaart.

BLEIJENBERG NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLEIJENBERG NV, company assigned to the tax number BE05076751708. The company BLEIJENBERG NV is located at the address: Vosveld 13 2110 Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dairy products; Food and Related Products; Meats and cooked meat. List of products are Ham.
The main activity of BLEIJENBERG NV is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BLEIJENBERG NV is not available. You also can look at reviews of BLEIJENBERG NV, open positions, location of BLEIJENBERG NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLEIJENBERG NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLEIJENBERG NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLEIJENBERG NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLEIJENBERG NV, employees, financial statistics.