BEL-EXTENSION BELGE S.A.

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • BEL-EXTENSION BELGE S.A.
Private companiesNondepository Credit Institutions • BEL-EXTENSION BELGE S.A.

Contactgegevens BEL-EXTENSION BELGE S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEL-EXTENSION BELGE S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEL-EXTENSION BELGE S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Uyttenhove 51 1090 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.24 22 14 11 32.24 22 14 11

Fax (fax): 32.24 22 14 03 32.24 22 14 03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEL-EXTENSION BELGE S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEL-EXTENSION BELGE S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEL-EXTENSION BELGE S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEL-EXTENSION BELGE S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEL-EXTENSION BELGE S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEL-EXTENSION BELGE S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEL-EXTENSION BELGE S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEL-EXTENSION BELGE S.A.
Products information BEL-EXTENSION BELGE S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05656829833
Ondernemingsnummer: 8930480957
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Cheese

Product categorie (product category): Dairy products; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEL-EXTENSION BELGE S.A.
(Get full report from official database of BE for BEL-EXTENSION BELGE S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEL-EXTENSION BELGE S.A.
Addition kinds of activities for BEL-EXTENSION BELGE S.A.

341299. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
399905. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
824903. Medische opleidingsdiensten | Medical training services
35310704. Mixers, nec: erts, gips, slakken, zand, mortel, enz. | Mixers, nec: ore, plaster, slag, sand, mortar, etc.
49590200. Ziektebestrijding | Disease control

Werken bij BEL-EXTENSION BELGE S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEL-EXTENSION BELGE S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEL-EXTENSION BELGE S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEL-EXTENSION BELGE S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

Zoek naar antwoorden van BEL-EXTENSION BELGE S.A. in sociale netwerken
Look for responds of BEL-EXTENSION BELGE S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEL-EXTENSION BELGE S.A.. Laat een reactie achter voor BEL-EXTENSION BELGE S.A.. BEL-EXTENSION BELGE S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEL-EXTENSION BELGE S.A.. Leave a respond for BEL-EXTENSION BELGE S.A.. BEL-EXTENSION BELGE S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEL-EXTENSION BELGE S.A. op de google maps. Adres en contacten BEL-EXTENSION BELGE S.A.
Location of BEL-EXTENSION BELGE S.A. on the google maps. Address and contacts of BEL-EXTENSION BELGE S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come BEL-EXTENSION BELGE S.A. BEL-EXTENSION BELGE S.A.: BART CLAESSENS | GARAGE LEMMENS | DISCO SOUND CARINA | VERBIEST VERHUIZINGEN | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as BEL-EXTENSION BELGE S.A.: BART CLAESSENS | GARAGE LEMMENS | DISCO SOUND CARINA | VERBIEST VERHUIZINGEN | BANCONTACT-MISTER CASH

BEL-EXTENSION BELGE S.A. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEL-EXTENSION BELGE S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05656829833. Het bedrijf BEL-EXTENSION BELGE S.A. bevindt zich op het adres: Rue Uyttenhove 51 1090 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dairy products; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Cheese.
De hoofdactiviteit van BEL-EXTENSION BELGE S.A. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEL-EXTENSION BELGE S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEL-EXTENSION BELGE S.A., openstaande posities, locatie van BEL-EXTENSION BELGE S.A. op de kaart.

BEL-EXTENSION BELGE S.A. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEL-EXTENSION BELGE S.A., company assigned to the tax number BE05656829833. The company BEL-EXTENSION BELGE S.A. is located at the address: Rue Uyttenhove 51 1090 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dairy products; Food and Related Products. List of products are Cheese.
The main activity of BEL-EXTENSION BELGE S.A. is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEL-EXTENSION BELGE S.A. is not available. You also can look at reviews of BEL-EXTENSION BELGE S.A., open positions, location of BEL-EXTENSION BELGE S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEL-EXTENSION BELGE S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEL-EXTENSION BELGE S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEL-EXTENSION BELGE S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEL-EXTENSION BELGE S.A., employees, financial statistics.