Zuivelhandel Van Bael-Knaepen

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Zuivelhandel Van Bael-Knaepen
Private companiesCoal Mining • Zuivelhandel Van Bael-Knaepen

Contactgegevens Zuivelhandel Van Bael-Knaepen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zuivelhandel Van Bael-Knaepen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zuivelhandel Van Bael-Knaepen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Makelstraat 4; 2431; Laakdal (Veerle), België

Telefoon (phone): 014 84 13 56 (+32-014 84 13 56) 014 84 13 56 (+32-014 84 13 56)

Fax (fax): 014 84 13 56 (+32-014 84 13 56) 014 84 13 56 (+32-014 84 13 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zuivelhandel Van Bael-Knaepen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zuivelhandel Van Bael-Knaepen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zuivelhandel Van Bael-Knaepen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zuivelhandel Van Bael-Knaepen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zuivelhandel Van Bael-Knaepen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zuivelhandel Van Bael-Knaepen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zuivelhandel Van Bael-Knaepen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zuivelhandel Van Bael-Knaepen
Products information Zuivelhandel Van Bael-Knaepen

BTW identificatienummer (tax): BE06484100341
Ondernemingsnummer: 1078552246
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Zuivelhandel Van Bael-Knaepen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dairy products - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zuivelhandel Van Bael-Knaepen
(Get full report from official database of BE for Zuivelhandel Van Bael-Knaepen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zuivelhandel Van Bael-Knaepen
Addition kinds of activities for Zuivelhandel Van Bael-Knaepen

3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
34829902. Cartridges, 30 mm. | Cartridges, 30 mm. and below
34969904. Betonversterkende gaas en draad | Concrete reinforcing mesh and wire
35320202. Verduidelijkende machines, minerale | Clarifying machinery, mineral
61629900. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec
81119901. Advocaat-generaal, advocaat | General practice attorney, lawyer

Werken bij Zuivelhandel Van Bael-Knaepen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zuivelhandel Van Bael-Knaepen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zuivelhandel Van Bael-Knaepen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zuivelhandel Van Bael-Knaepen. Looking for open vacancies in other companies

 • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

 • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

 • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Adecco Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

 • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

 • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Opdienen Afwas

 • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

 • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

 • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van Zuivelhandel Van Bael-Knaepen in sociale netwerken
Look for responds of Zuivelhandel Van Bael-Knaepen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zuivelhandel Van Bael-Knaepen. Laat een reactie achter voor Zuivelhandel Van Bael-Knaepen. Zuivelhandel Van Bael-Knaepen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zuivelhandel Van Bael-Knaepen. Leave a respond for Zuivelhandel Van Bael-Knaepen. Zuivelhandel Van Bael-Knaepen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zuivelhandel Van Bael-Knaepen op de google maps. Adres en contacten Zuivelhandel Van Bael-Knaepen
Location of Zuivelhandel Van Bael-Knaepen on the google maps. Address and contacts of Zuivelhandel Van Bael-Knaepen

Andere gerelateerde bedrijven als come Zuivelhandel Van Bael-Knaepen Zuivelhandel Van Bael-Knaepen: DE DONDER DEUREN BVBA | GUY LABYE | Van Schoenwinkel Juweliers | Rousseeuw C | LITERIE DES ETOILES

Other related companies as Zuivelhandel Van Bael-Knaepen: DE DONDER DEUREN BVBA | GUY LABYE | Van Schoenwinkel Juweliers | Rousseeuw C | LITERIE DES ETOILES

Zuivelhandel Van Bael-Knaepen is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zuivelhandel Van Bael-Knaepen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06484100341. Het bedrijf Zuivelhandel Van Bael-Knaepen bevindt zich op het adres: Makelstraat 4; 2431; Laakdal (Veerle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dairy products - Retail. Producten gemaakt in Zuivelhandel Van Bael-Knaepen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zuivelhandel Van Bael-Knaepen is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zuivelhandel Van Bael-Knaepen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zuivelhandel Van Bael-Knaepen, openstaande posities, locatie van Zuivelhandel Van Bael-Knaepen op de kaart.

Zuivelhandel Van Bael-Knaepen is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zuivelhandel Van Bael-Knaepen, company assigned to the tax number BE06484100341. The company Zuivelhandel Van Bael-Knaepen is located at the address: Makelstraat 4; 2431; Laakdal (Veerle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dairy products - Retail. Products created in Zuivelhandel Van Bael-Knaepen were not found.
The main activity of Zuivelhandel Van Bael-Knaepen is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Zuivelhandel Van Bael-Knaepen is not available. You also can look at reviews of Zuivelhandel Van Bael-Knaepen, open positions, location of Zuivelhandel Van Bael-Knaepen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zuivelhandel Van Bael-Knaepen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zuivelhandel Van Bael-Knaepen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zuivelhandel Van Bael-Knaepen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zuivelhandel Van Bael-Knaepen, employees, financial statistics.