NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA

Contactgegevens NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1930-Zaventem, België

Telefoon (phone): 02-757.00.20 (+32-02-757.00.20) 02-757.00.20 (+32-02-757.00.20)

Fax (fax): 02-757.03.11 (+32-02-757.03.11) 02-757.03.11 (+32-02-757.03.11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA
Products information NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA

BTW identificatienummer (tax): BE01297729492
Ondernemingsnummer: 8184783935
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): 14
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA
(Get full report from official database of BE for NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA
Addition kinds of activities for NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA

154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
20489909. Vis eten | Fish food
20990804. Rijst, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Rice, uncooked: packaged with other ingredients
23539905. Hoeden, afgewerkt: vrouwen, missen 'en kinderen | Hats, trimmed: women's, misses', and children's
35450312. Diamant dressing en wielverhinderende bijlagen | Diamond dressing and wheel crushing attachments
42139901. Auto's, transport en levering | Automobiles, transport and delivery

Werken bij NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende met commerciële skills (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een logistiek bediende met commerciële feeling: - Je ondersteunt de transportafdeling met de administratie - Je boekt transporten in het systeem - Je analyseert de binnenkomende klachten en bespreekt deze met de betrokken diensten (productie, sales, ...) - Je verzamelt alle nodige data voor het ontwerpen en opmaken van de etiketten

  • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Econocom - Database Administrator (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

Zoek naar antwoorden van NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA in sociale netwerken
Look for responds of NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA. Laat een reactie achter voor NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA. NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA. Leave a respond for NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA. NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA op de google maps. Adres en contacten NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA
Location of NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA on the google maps. Address and contacts of NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA

Andere gerelateerde bedrijven als come NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA: TOP 1 TOYS | DE COCK & PARTNERS | GARAGE DEDOLA | PETIT EPERVIER | FA. VERCRUYSSE-PINSEEL

Other related companies as NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA: TOP 1 TOYS | DE COCK & PARTNERS | GARAGE DEDOLA | PETIT EPERVIER | FA. VERCRUYSSE-PINSEEL

NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01297729492. Het bedrijf NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA bevindt zich op het adres: 1930-Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 14 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA, openstaande posities, locatie van NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA op de kaart.

NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA, company assigned to the tax number BE01297729492. The company NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA is located at the address: 1930-Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 14 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA were not found.
The main activity of NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA is not available. You also can look at reviews of NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA, open positions, location of NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATIONAL INSTRUMENTS BELGIUM NV/SA, employees, financial statistics.