Deleu S

Contactgegevens Deleu S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deleu S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deleu S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kalvariestraat 54; 8510; Kortrijk (Marke), België

Telefoon (phone): 0475 55 32 89 (+32-0475 55 32 89) 0475 55 32 89 (+32-0475 55 32 89)

Fax (fax): +32 (51) 517-26-68 +32 (51) 517-26-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deleu S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deleu S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deleu S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deleu S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deleu S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deleu S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deleu S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deleu S
Products information Deleu S

BTW identificatienummer (tax): BE07739288330
Ondernemingsnummer: 3961914062
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Deleu S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dairy products - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deleu S
(Get full report from official database of BE for Deleu S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deleu S
Addition kinds of activities for Deleu S

2099. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
34969909. Kruidenwagens, gemaakt van aangekochte draad | Grocery carts, made from purchased wire
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
62899902. Aandelen offerte dienst | Stock quotation service
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program

Werken bij Deleu S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deleu S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deleu S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deleu S. Looking for open vacancies in other companies

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • bijrijder/ convoyeur m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Deleu S in sociale netwerken
Look for responds of Deleu S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deleu S. Laat een reactie achter voor Deleu S. Deleu S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deleu S. Leave a respond for Deleu S. Deleu S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deleu S op de google maps. Adres en contacten Deleu S
Location of Deleu S on the google maps. Address and contacts of Deleu S

Andere gerelateerde bedrijven als come Deleu S Deleu S: Festi | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | YSEBAERT G | C. D. | D. VANDERBEKE

Other related companies as Deleu S: Festi | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | YSEBAERT G | C. D. | D. VANDERBEKE

Deleu S is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deleu S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07739288330. Het bedrijf Deleu S bevindt zich op het adres: Kalvariestraat 54; 8510; Kortrijk (Marke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dairy products - Retail. Producten gemaakt in Deleu S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deleu S is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deleu S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deleu S, openstaande posities, locatie van Deleu S op de kaart.

Deleu S is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deleu S, company assigned to the tax number BE07739288330. The company Deleu S is located at the address: Kalvariestraat 54; 8510; Kortrijk (Marke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dairy products - Retail. Products created in Deleu S were not found.
The main activity of Deleu S is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Deleu S is not available. You also can look at reviews of Deleu S, open positions, location of Deleu S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deleu S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deleu S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deleu S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deleu S, employees, financial statistics.