DE COCK ROOMCENTRALE

Contactgegevens DE COCK ROOMCENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE COCK ROOMCENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE COCK ROOMCENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kakemanstraat 63; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 35 71 29 (+32-052 35 71 29) 052 35 71 29 (+32-052 35 71 29)

Fax (fax): 052 35 42 03 (+32-052 35 42 03) 052 35 42 03 (+32-052 35 42 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE COCK ROOMCENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE COCK ROOMCENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE COCK ROOMCENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE COCK ROOMCENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE COCK ROOMCENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE COCK ROOMCENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE COCK ROOMCENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE COCK ROOMCENTRALE
Products information DE COCK ROOMCENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE06864227294
Ondernemingsnummer: 2908874511
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Dairy products - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Dairy products - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE COCK ROOMCENTRALE
(Get full report from official database of BE for DE COCK ROOMCENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE COCK ROOMCENTRALE
Addition kinds of activities for DE COCK ROOMCENTRALE

4491. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
20859904. Gin (alcoholische drank) | Gin (alcoholic beverage)
30520200. Plastic slang | Plastic hose
33999904. Stalen ballen | Steel balls
39449908. Hobby paarden | Hobby horses
51930000. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies

Werken bij DE COCK ROOMCENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE COCK ROOMCENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE COCK ROOMCENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE COCK ROOMCENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

  • Heftruckchauffeur in combinatie met bobijnopzetter - 2 ploegen - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met pin. Deze functie wordt gecombineerd met bobijnen opzetten.  Takenpakket: Bevoorraden van de materialen Laden en lossen De materialen op hun plaats zetten Bobijnen opzetten

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student kassa (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis in Genk centrum zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn door het hele jaar. Heb je een paar dagen vrij per week en wil je graag een centje bijverdienen? Ook doorheen de vakanties en weekends beschikbaar? Solliciteer dan nu !

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Vilvoorde - Zaventem) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Computer Recruitment Services - Identity & Access Management Operator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background   Dedicated to ticket handling in the frame of the Lam 2.0. programme: the Logical Access Management programme aims at reducing the risk linked to the access management processes. By introducing new Business roles, bundling the critical and non-critical accesses of users in a logical role, a more efficient and logical access management will be materialized.   In this role, the person will be expected to work together with the Lam project team to treat tickets and analyze problems that are linked to the migration from the old business role structure to the new one. This will include creation/update and deletion of user accounts in different applications and environments, in line with the Lam conventions and rules.     Profile self-learner access management experience is a plus good communication skills fluent in English analytical mind-set curious to learn initiative taker capable to work against tight deadlines constructive mind-set interested in security Language: English    This position is for starting as soon as possible until the end of the year (renewable). y. You must be an EU national to apply for this role     Details  Reference: NK 380 Location: Brussels Rate: 300-325 euros per day State date: ASAP Duration:  until 30 Dec 2018 (extendable)

Zoek naar antwoorden van DE COCK ROOMCENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of DE COCK ROOMCENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE COCK ROOMCENTRALE. Laat een reactie achter voor DE COCK ROOMCENTRALE. DE COCK ROOMCENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE COCK ROOMCENTRALE. Leave a respond for DE COCK ROOMCENTRALE. DE COCK ROOMCENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE COCK ROOMCENTRALE op de google maps. Adres en contacten DE COCK ROOMCENTRALE
Location of DE COCK ROOMCENTRALE on the google maps. Address and contacts of DE COCK ROOMCENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE COCK ROOMCENTRALE DE COCK ROOMCENTRALE: FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL | FORTIS | Pc-Consulting | BUROPA | ALFREDO IANNETTA

Other related companies as DE COCK ROOMCENTRALE: FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL | FORTIS | Pc-Consulting | BUROPA | ALFREDO IANNETTA

DE COCK ROOMCENTRALE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE COCK ROOMCENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06864227294. Het bedrijf DE COCK ROOMCENTRALE bevindt zich op het adres: Kakemanstraat 63; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dairy products - Retail. Lijst met producten zijn Dairy products - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van DE COCK ROOMCENTRALE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE COCK ROOMCENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE COCK ROOMCENTRALE, openstaande posities, locatie van DE COCK ROOMCENTRALE op de kaart.

DE COCK ROOMCENTRALE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE COCK ROOMCENTRALE, company assigned to the tax number BE06864227294. The company DE COCK ROOMCENTRALE is located at the address: Kakemanstraat 63; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dairy products - Retail. List of products are Dairy products - Mfg. & Whol..
The main activity of DE COCK ROOMCENTRALE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE COCK ROOMCENTRALE is not available. You also can look at reviews of DE COCK ROOMCENTRALE, open positions, location of DE COCK ROOMCENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE COCK ROOMCENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE COCK ROOMCENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE COCK ROOMCENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE COCK ROOMCENTRALE, employees, financial statistics.