FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL

Contactgegevens FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Ch. De Mons 20 6460 Chimay - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-60-21-12-33 32-60-21-12-33

Fax (fax): +32 (58) 441-93-17 +32 (58) 441-93-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL
Products information FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06047668457
Ondernemingsnummer: 8256744384
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL
(Get full report from official database of BE for FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL
Addition kinds of activities for FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL

26210700. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
28739904. Plantaardige voedingsmiddelen, gemengd: van planten die nitrog produceren. | Plant foods, mixed: from plants making nitrog. fertilizers
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
36410101. Elektrische lamp (lamp) onderdelen | Electric lamp (bulb) parts
38430211. Gips, tandheelkunde | Plaster, dental

Werken bij FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Huishoudhulp regio LAARNE/KALKEN (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

Zoek naar antwoorden van FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL. Laat een reactie achter voor FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL. FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL. Leave a respond for FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL. FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL op de google maps. Adres en contacten FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL
Location of FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL on the google maps. Address and contacts of FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL: MEES PIERSON DE PRIVATE BANKERS OF FORTIS | Evba SANITAIR ROMAIN TIOLANTS | HERBORISTERIE BETONIE | Ter Poorte | dk conseils sprl

Other related companies as FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL: MEES PIERSON DE PRIVATE BANKERS OF FORTIS | Evba SANITAIR ROMAIN TIOLANTS | HERBORISTERIE BETONIE | Ter Poorte | dk conseils sprl

FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047668457. Het bedrijf FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL bevindt zich op het adres: Ch. De Mons 20 6460 Chimay - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL, openstaande posities, locatie van FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL op de kaart.

FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL is a company, that was registered 2016 in Mons region, Belgium. Full name of company is FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL, company assigned to the tax number BE06047668457. The company FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL is located at the address: Ch. De Mons 20 6460 Chimay - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL were not found.
The main activity of FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL is not available. You also can look at reviews of FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL, open positions, location of FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL, employees, financial statistics.