Crèmerie Marchés Publics

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Crèmerie Marchés Publics
Private companiesOil and Gas Extraction • Crèmerie Marchés Publics

Contactgegevens Crèmerie Marchés Publics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crèmerie Marchés Publics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crèmerie Marchés Publics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Iseghem 84; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 34 83 34 (+32-056 34 83 34) 056 34 83 34 (+32-056 34 83 34)

Fax (fax): +32 (55) 858-58-52 +32 (55) 858-58-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crèmerie Marchés Publics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crèmerie Marchés Publics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crèmerie Marchés Publics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crèmerie Marchés Publics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crèmerie Marchés Publics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crèmerie Marchés Publics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crèmerie Marchés Publics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crèmerie Marchés Publics
Products information Crèmerie Marchés Publics

BTW identificatienummer (tax): BE04939147949
Ondernemingsnummer: 5702423095
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 591,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Crèmerie Marchés Publics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dairy products - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crèmerie Marchés Publics
(Get full report from official database of BE for Crèmerie Marchés Publics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crèmerie Marchés Publics
Addition kinds of activities for Crèmerie Marchés Publics

20990202. Bakpoeder | Baking soda
20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
38220300. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general

Werken bij Crèmerie Marchés Publics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crèmerie Marchés Publics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crèmerie Marchés Publics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crèmerie Marchés Publics. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • Machine operator | 2 ploegen | Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een machine operator. Tot je takenpakket behoren onderstaande zaken. Machines correct instellen en bedienen Kleine storingen kunnen oplossen Je zal tewerkgesteld worden op diverse verpakkingslijnen van de producten.

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Productiemedewerker | Ploegen | Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel én heb je ook technische vingers? Dan ben jij misschien wel de productiemedewerker die wij zoeken! Voor een bedrijf te Willebroek, gespecialiseerd in de revisie van gasflessen zijn we op zoek naar een productiearbeider. Je gevarieerd takenpakket zal bestaan uit: Montage, assemblage en het uitvoeren van aanpassingen. De materialen en het gereedschap van de werkpost controleren. Materiaaloppervlakken bij- of afwerken. Kwaliteitscontroles uitvoeren en niet-conforme stukken identificeren en apart houden. Geautomatiseerde productieapparatuur afstellen. Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van Crèmerie Marchés Publics in sociale netwerken
Look for responds of Crèmerie Marchés Publics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crèmerie Marchés Publics. Laat een reactie achter voor Crèmerie Marchés Publics. Crèmerie Marchés Publics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crèmerie Marchés Publics. Leave a respond for Crèmerie Marchés Publics. Crèmerie Marchés Publics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crèmerie Marchés Publics op de google maps. Adres en contacten Crèmerie Marchés Publics
Location of Crèmerie Marchés Publics on the google maps. Address and contacts of Crèmerie Marchés Publics

Andere gerelateerde bedrijven als come Crèmerie Marchés Publics Crèmerie Marchés Publics: MICRO COSMOS | DELHAIZE | DDG NV | VAN LOON MARC FOTOATELIER | Financial Art S.A.

Other related companies as Crèmerie Marchés Publics: MICRO COSMOS | DELHAIZE | DDG NV | VAN LOON MARC FOTOATELIER | Financial Art S.A.

Crèmerie Marchés Publics is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Crèmerie Marchés Publics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04939147949. Het bedrijf Crèmerie Marchés Publics bevindt zich op het adres: Rue d'Iseghem 84; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 591,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dairy products - Retail. Producten gemaakt in Crèmerie Marchés Publics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Crèmerie Marchés Publics is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crèmerie Marchés Publics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crèmerie Marchés Publics, openstaande posities, locatie van Crèmerie Marchés Publics op de kaart.

Crèmerie Marchés Publics is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Crèmerie Marchés Publics, company assigned to the tax number BE04939147949. The company Crèmerie Marchés Publics is located at the address: Rue d'Iseghem 84; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 591,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dairy products - Retail. Products created in Crèmerie Marchés Publics were not found.
The main activity of Crèmerie Marchés Publics is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Crèmerie Marchés Publics is not available. You also can look at reviews of Crèmerie Marchés Publics, open positions, location of Crèmerie Marchés Publics on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crèmerie Marchés Publics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crèmerie Marchés Publics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crèmerie Marchés Publics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crèmerie Marchés Publics, employees, financial statistics.