AC Atel Electronics S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • AC Atel Electronics S.P.R.L.
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • AC Atel Electronics S.P.R.L.

Contactgegevens AC Atel Electronics S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC Atel Electronics S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC Atel Electronics S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue D'Auderghem 15 1040 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02.230 51 41 (+32-02.230 51 41) 02.230 51 41 (+32-02.230 51 41)

Fax (fax): 02.230 47 57 (+32-02.230 47 57) 02.230 47 57 (+32-02.230 47 57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC Atel Electronics S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC Atel Electronics S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC Atel Electronics S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC Atel Electronics S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC Atel Electronics S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC Atel Electronics S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC Atel Electronics S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC Atel Electronics S.P.R.L.
Products information AC Atel Electronics S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03643859863
Ondernemingsnummer: 7347076416
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Electronic components; Electronic modules; Integrated circuits (IC); Integrated circuits (IC) for consumer electronics; Microprocessors,microcomputers; Optical memories (comp.)

Product categorie (product category): D-Sub Connectors,Sub-D Connectors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC Atel Electronics S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for AC Atel Electronics S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC Atel Electronics S.P.R.L.
Addition kinds of activities for AC Atel Electronics S.P.R.L.

201507. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
22990000. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
39991101. Vliegtuigmodellen, behalve speelgoed | Airplane models, except toy
73759903. Remote data base informatie retrieval | Remote data base information retrieval
76991701. Bakpan glazen en reinigen | Baking pan glazing and cleaning
82499904. Correspondentie school | Correspondence school

Werken bij AC Atel Electronics S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC Atel Electronics S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC Atel Electronics S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC Atel Electronics S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van AC Atel Electronics S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of AC Atel Electronics S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC Atel Electronics S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor AC Atel Electronics S.P.R.L.. AC Atel Electronics S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC Atel Electronics S.P.R.L.. Leave a respond for AC Atel Electronics S.P.R.L.. AC Atel Electronics S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC Atel Electronics S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten AC Atel Electronics S.P.R.L.
Location of AC Atel Electronics S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of AC Atel Electronics S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come AC Atel Electronics S.P.R.L. AC Atel Electronics S.P.R.L.: SOCIÉTÉ DE TRAVAUX GALERE SA | LA MARMAILLE | PMU | MANUEL GARCIA DOS SANTOS | The New Age Shop

Other related companies as AC Atel Electronics S.P.R.L.: SOCIÉTÉ DE TRAVAUX GALERE SA | LA MARMAILLE | PMU | MANUEL GARCIA DOS SANTOS | The New Age Shop

AC Atel Electronics S.P.R.L. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC Atel Electronics S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03643859863. Het bedrijf AC Atel Electronics S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue D'Auderghem 15 1040 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is D-Sub Connectors,Sub-D Connectors. Lijst met producten zijn Electronic components; Electronic modules; Integrated circuits (IC); Integrated circuits (IC) for consumer electronics; Microprocessors,microcomputers; Optical memories (comp.).
De hoofdactiviteit van AC Atel Electronics S.P.R.L. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC Atel Electronics S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC Atel Electronics S.P.R.L., openstaande posities, locatie van AC Atel Electronics S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AC Atel Electronics S.P.R.L. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC Atel Electronics S.P.R.L., company assigned to the tax number BE03643859863. The company AC Atel Electronics S.P.R.L. is located at the address: Avenue D'Auderghem 15 1040 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is D-Sub Connectors,Sub-D Connectors. List of products are Electronic components; Electronic modules; Integrated circuits (IC); Integrated circuits (IC) for consumer electronics; Microprocessors,microcomputers; Optical memories (comp.).
The main activity of AC Atel Electronics S.P.R.L. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AC Atel Electronics S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of AC Atel Electronics S.P.R.L., open positions, location of AC Atel Electronics S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC Atel Electronics S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC Atel Electronics S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC Atel Electronics S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC Atel Electronics S.P.R.L., employees, financial statistics.