MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA
Private companiesInsurance Carriers • MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA

Contactgegevens MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2070-Zwijndrecht, België

Telefoon (phone): 03-250.29.00 (+32-03-250.29.00) 03-250.29.00 (+32-03-250.29.00)

Fax (fax): 03-250.29.50 (+32-03-250.29.50) 03-250.29.50 (+32-03-250.29.50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA
Products information MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09038421630
Ondernemingsnummer: 9033752441
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 705,000 EUR
Werknemers (employees): 16
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA
(Get full report from official database of BE for MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA
Addition kinds of activities for MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA

251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
341199. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
354799. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
22210904. Leno stoffen, synthetische vezel en zijde | Leno fabrics, manmade fiber and silk
38230400. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
50650103. Telefoonapparatuur | Telephone equipment
50840907. Pneumatische gereedschappen en uitrusting | Pneumatic tools and equipment
96610000. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology

Werken bij MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Fineervoeger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

    Type: Vaste Job

    fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA. Laat een reactie achter voor MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA. MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA. Leave a respond for MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA. MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA op de google maps. Adres en contacten MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA
Location of MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA on the google maps. Address and contacts of MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA: HOFMAN BURO | DE WILDE EN PARTNERS | VERENIGING VOOR KIND EN ADOPTIEGEZIN | STEVEN CAROLUS | Radermacher SPRL

Other related companies as MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA: HOFMAN BURO | DE WILDE EN PARTNERS | VERENIGING VOOR KIND EN ADOPTIEGEZIN | STEVEN CAROLUS | Radermacher SPRL

MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09038421630. Het bedrijf MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA bevindt zich op het adres: 2070-Zwijndrecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 705,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA, openstaande posities, locatie van MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA op de kaart.

MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA, company assigned to the tax number BE09038421630. The company MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA is located at the address: 2070-Zwijndrecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 705,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA were not found.
The main activity of MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA is not available. You also can look at reviews of MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA, open positions, location of MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOMENTIVE PERFORMANCE MATERIALS BENELUX BVBA, employees, financial statistics.