LAMPAERT EDDY & CO

Contactgegevens LAMPAERT EDDY & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMPAERT EDDY & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMPAERT EDDY & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOISTRAAT 75; 8792; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56726360 (+32-56726360) 56726360 (+32-56726360)

Fax (fax): +32 (87) 899-26-50 +32 (87) 899-26-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMPAERT EDDY & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMPAERT EDDY & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMPAERT EDDY & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMPAERT EDDY & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMPAERT EDDY & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMPAERT EDDY & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMPAERT EDDY & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMPAERT EDDY & CO
Products information LAMPAERT EDDY & CO

BTW identificatienummer (tax): BE01046417236
Ondernemingsnummer: 1856933593
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LAMPAERT EDDY & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Isolatiewerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMPAERT EDDY & CO
(Get full report from official database of BE for LAMPAERT EDDY & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMPAERT EDDY & CO
Addition kinds of activities for LAMPAERT EDDY & CO

349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
394903. Oefen materiaal | Exercise equipment
27910100. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
36799912. Buishouders, elektronisch | Tube retainers, electronic
51990801. Vetten, dier of groente | Greases, animal or vegetable

Werken bij LAMPAERT EDDY & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMPAERT EDDY & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMPAERT EDDY & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMPAERT EDDY & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

Zoek naar antwoorden van LAMPAERT EDDY & CO in sociale netwerken
Look for responds of LAMPAERT EDDY & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMPAERT EDDY & CO. Laat een reactie achter voor LAMPAERT EDDY & CO. LAMPAERT EDDY & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMPAERT EDDY & CO. Leave a respond for LAMPAERT EDDY & CO. LAMPAERT EDDY & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMPAERT EDDY & CO op de google maps. Adres en contacten LAMPAERT EDDY & CO
Location of LAMPAERT EDDY & CO on the google maps. Address and contacts of LAMPAERT EDDY & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMPAERT EDDY & CO LAMPAERT EDDY & CO: WIRIC | Dominique | FERMON | David W | ERIK VAN CAMP

Other related companies as LAMPAERT EDDY & CO: WIRIC | Dominique | FERMON | David W | ERIK VAN CAMP

LAMPAERT EDDY & CO is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMPAERT EDDY & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01046417236. Het bedrijf LAMPAERT EDDY & CO bevindt zich op het adres: HOOISTRAAT 75; 8792; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 890,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Isolatiewerk. Producten gemaakt in LAMPAERT EDDY & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMPAERT EDDY & CO is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMPAERT EDDY & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMPAERT EDDY & CO, openstaande posities, locatie van LAMPAERT EDDY & CO op de kaart.

LAMPAERT EDDY & CO is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMPAERT EDDY & CO, company assigned to the tax number BE01046417236. The company LAMPAERT EDDY & CO is located at the address: HOOISTRAAT 75; 8792; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 890,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Isolatiewerk. Products created in LAMPAERT EDDY & CO were not found.
The main activity of LAMPAERT EDDY & CO is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMPAERT EDDY & CO is not available. You also can look at reviews of LAMPAERT EDDY & CO, open positions, location of LAMPAERT EDDY & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMPAERT EDDY & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMPAERT EDDY & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMPAERT EDDY & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMPAERT EDDY & CO, employees, financial statistics.