BAREL R & Zn F.V.

Contactgegevens BAREL R & Zn F.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAREL R & Zn F.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAREL R & Zn F.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsestraat 98; 1750; Lennik (Sint-Martens-Lennik), België

Telefoon (phone): 02 532 48 66; 0477 33 34 33 (+32-02 532 48 66; 0477 33 34 33) 02 532 48 66; 0477 33 34 33 (+32-02 532 48 66; 0477 33 34 33)

Fax (fax): 02 532 48 66 (+32-02 532 48 66) 02 532 48 66 (+32-02 532 48 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAREL R & Zn F.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAREL R & Zn F.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAREL R & Zn F.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAREL R & Zn F.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAREL R & Zn F.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAREL R & Zn F.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAREL R & Zn F.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAREL R & Zn F.V.
Products information BAREL R & Zn F.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01979431152
Ondernemingsnummer: 3208526611
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BAREL R & Zn F.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Irrigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAREL R & Zn F.V.
(Get full report from official database of BE for BAREL R & Zn F.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAREL R & Zn F.V.
Addition kinds of activities for BAREL R & Zn F.V.

244100. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
411102. Straat- en karretransport | Street and trolley car transportation
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
34430119. Tank torens, metalen plaat | Tank towers, metal plate
35549901. Coating en afwerking machines, papier | Coating and finishing machinery, paper
50120208. Vrachtwagens, commercieel | Trucks, commercial
51999921. Zaagsel | Sawdust
67999905. Vastgoedbeleggers, behalve exploitanten van onroerend goed | Real estate investors, except property operators
87110403. Verwarming en ventilatietechniek | Heating and ventilation engineering
87320101. Bedrijfsanalyse | Business analysis

Werken bij BAREL R & Zn F.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAREL R & Zn F.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAREL R & Zn F.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAREL R & Zn F.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: LAMITRANS

    Type: Vaste Job

    Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

Zoek naar antwoorden van BAREL R & Zn F.V. in sociale netwerken
Look for responds of BAREL R & Zn F.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAREL R & Zn F.V.. Laat een reactie achter voor BAREL R & Zn F.V.. BAREL R & Zn F.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAREL R & Zn F.V.. Leave a respond for BAREL R & Zn F.V.. BAREL R & Zn F.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAREL R & Zn F.V. op de google maps. Adres en contacten BAREL R & Zn F.V.
Location of BAREL R & Zn F.V. on the google maps. Address and contacts of BAREL R & Zn F.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come BAREL R & Zn F.V. BAREL R & Zn F.V.: FLSERVICE AND MAINTENANCE PROCES SA | BROODBOETIEK HERREMANS | A?DA ALLOUACHE | J.C. DOJO LI?GEOIS | G.E.I. SPRL

Other related companies as BAREL R & Zn F.V.: FLSERVICE AND MAINTENANCE PROCES SA | BROODBOETIEK HERREMANS | A?DA ALLOUACHE | J.C. DOJO LI?GEOIS | G.E.I. SPRL

BAREL R & Zn F.V. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAREL R & Zn F.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01979431152. Het bedrijf BAREL R & Zn F.V. bevindt zich op het adres: Brusselsestraat 98; 1750; Lennik (Sint-Martens-Lennik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 268,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Irrigation systems. Producten gemaakt in BAREL R & Zn F.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAREL R & Zn F.V. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAREL R & Zn F.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAREL R & Zn F.V., openstaande posities, locatie van BAREL R & Zn F.V. op de kaart.

BAREL R & Zn F.V. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAREL R & Zn F.V., company assigned to the tax number BE01979431152. The company BAREL R & Zn F.V. is located at the address: Brusselsestraat 98; 1750; Lennik (Sint-Martens-Lennik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 268,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Irrigation systems. Products created in BAREL R & Zn F.V. were not found.
The main activity of BAREL R & Zn F.V. is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAREL R & Zn F.V. is not available. You also can look at reviews of BAREL R & Zn F.V., open positions, location of BAREL R & Zn F.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAREL R & Zn F.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAREL R & Zn F.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAREL R & Zn F.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAREL R & Zn F.V., employees, financial statistics.