PAMOXY

Contactgegevens PAMOXY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAMOXY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAMOXY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Impasse Guillaume 2; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 343 43 56 (+32-04 343 43 56) 04 343 43 56 (+32-04 343 43 56)

Fax (fax): 04 343 43 56 (+32-04 343 43 56) 04 343 43 56 (+32-04 343 43 56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAMOXY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAMOXY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAMOXY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAMOXY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAMOXY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAMOXY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAMOXY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAMOXY
Products information PAMOXY

BTW identificatienummer (tax): BE02906951904
Ondernemingsnummer: 6536560058
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PAMOXY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ironworks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAMOXY
(Get full report from official database of BE for PAMOXY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAMOXY
Addition kinds of activities for PAMOXY

162399. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
01619904. Tuinderij | Market garden
34620100. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
37619901. Ballistische raketten, compleet | Ballistic missiles, complete
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal
76991902. Bagage reparatie winkel | Luggage repair shop

Werken bij PAMOXY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAMOXY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAMOXY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAMOXY. Looking for open vacancies in other companies

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • Poetshulp Langdorp V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

Zoek naar antwoorden van PAMOXY in sociale netwerken
Look for responds of PAMOXY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAMOXY. Laat een reactie achter voor PAMOXY. PAMOXY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAMOXY. Leave a respond for PAMOXY. PAMOXY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAMOXY op de google maps. Adres en contacten PAMOXY
Location of PAMOXY on the google maps. Address and contacts of PAMOXY

Andere gerelateerde bedrijven als come PAMOXY PAMOXY: MICHEL GELINNE | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | COIFFURE FRANCINE | BUREAU FISCO 2000 | H. VERHAEGEN

Other related companies as PAMOXY: MICHEL GELINNE | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | COIFFURE FRANCINE | BUREAU FISCO 2000 | H. VERHAEGEN

PAMOXY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAMOXY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02906951904. Het bedrijf PAMOXY bevindt zich op het adres: Impasse Guillaume 2; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 564,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ironworks. Producten gemaakt in PAMOXY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAMOXY is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAMOXY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAMOXY, openstaande posities, locatie van PAMOXY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PAMOXY is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAMOXY, company assigned to the tax number BE02906951904. The company PAMOXY is located at the address: Impasse Guillaume 2; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 564,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ironworks. Products created in PAMOXY were not found.
The main activity of PAMOXY is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAMOXY is not available. You also can look at reviews of PAMOXY, open positions, location of PAMOXY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAMOXY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAMOXY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAMOXY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAMOXY, employees, financial statistics.