VDAB TRAINING EN OPLEIDING

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • VDAB TRAINING EN OPLEIDING
Private companiesGeneral Merchandise Stores • VDAB TRAINING EN OPLEIDING

Contactgegevens VDAB TRAINING EN OPLEIDING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDAB TRAINING EN OPLEIDING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDAB TRAINING EN OPLEIDING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOESTRAAT 80; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55331070 (+32-55331070) 55331070 (+32-55331070)

Fax (fax): +32 (61) 801-50-15 +32 (61) 801-50-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDAB TRAINING EN OPLEIDING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDAB TRAINING EN OPLEIDING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDAB TRAINING EN OPLEIDING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDAB TRAINING EN OPLEIDING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDAB TRAINING EN OPLEIDING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDAB TRAINING EN OPLEIDING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDAB TRAINING EN OPLEIDING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDAB TRAINING EN OPLEIDING
Products information VDAB TRAINING EN OPLEIDING

BTW identificatienummer (tax): BE04212402343
Ondernemingsnummer: 5285491943
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VDAB TRAINING EN OPLEIDING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDAB TRAINING EN OPLEIDING
(Get full report from official database of BE for VDAB TRAINING EN OPLEIDING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDAB TRAINING EN OPLEIDING
Addition kinds of activities for VDAB TRAINING EN OPLEIDING

322906. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
504501. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
17990612. Voorafgemaakte open haard installatie | Prefabricated fireplace installation
24359902. Panelen, hardhout multiplex | Panels, hardwood plywood
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
28799905. Bodemconditioners | Soil conditioners
32950207. Fuller's aarde, gemalen of anderszins behandeld | Fuller's earth, ground or otherwise treated
38299925. Polygraph apparaten | Polygraph devices

Werken bij VDAB TRAINING EN OPLEIDING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDAB TRAINING EN OPLEIDING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDAB TRAINING EN OPLEIDING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDAB TRAINING EN OPLEIDING. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van VDAB TRAINING EN OPLEIDING in sociale netwerken
Look for responds of VDAB TRAINING EN OPLEIDING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDAB TRAINING EN OPLEIDING. Laat een reactie achter voor VDAB TRAINING EN OPLEIDING. VDAB TRAINING EN OPLEIDING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDAB TRAINING EN OPLEIDING. Leave a respond for VDAB TRAINING EN OPLEIDING. VDAB TRAINING EN OPLEIDING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDAB TRAINING EN OPLEIDING op de google maps. Adres en contacten VDAB TRAINING EN OPLEIDING
Location of VDAB TRAINING EN OPLEIDING on the google maps. Address and contacts of VDAB TRAINING EN OPLEIDING

Andere gerelateerde bedrijven als come VDAB TRAINING EN OPLEIDING VDAB TRAINING EN OPLEIDING: RealBank | FRITUUR MICHEL | Gersigel SPRL | Supply Chain Consultants E | NADINE BUEKENHOUT

Other related companies as VDAB TRAINING EN OPLEIDING: RealBank | FRITUUR MICHEL | Gersigel SPRL | Supply Chain Consultants E | NADINE BUEKENHOUT

VDAB TRAINING EN OPLEIDING is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDAB TRAINING EN OPLEIDING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04212402343. Het bedrijf VDAB TRAINING EN OPLEIDING bevindt zich op het adres: KOESTRAAT 80; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs. Producten gemaakt in VDAB TRAINING EN OPLEIDING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDAB TRAINING EN OPLEIDING is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDAB TRAINING EN OPLEIDING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDAB TRAINING EN OPLEIDING, openstaande posities, locatie van VDAB TRAINING EN OPLEIDING op de kaart.

VDAB TRAINING EN OPLEIDING is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDAB TRAINING EN OPLEIDING, company assigned to the tax number BE04212402343. The company VDAB TRAINING EN OPLEIDING is located at the address: KOESTRAAT 80; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs. Products created in VDAB TRAINING EN OPLEIDING were not found.
The main activity of VDAB TRAINING EN OPLEIDING is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VDAB TRAINING EN OPLEIDING is not available. You also can look at reviews of VDAB TRAINING EN OPLEIDING, open positions, location of VDAB TRAINING EN OPLEIDING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDAB TRAINING EN OPLEIDING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDAB TRAINING EN OPLEIDING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDAB TRAINING EN OPLEIDING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDAB TRAINING EN OPLEIDING, employees, financial statistics.