Ottimetal Ferronnerie

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Ottimetal Ferronnerie
Private companiesSocial Services • Ottimetal Ferronnerie

Contactgegevens Ottimetal Ferronnerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ottimetal Ferronnerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ottimetal Ferronnerie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Invasion 11; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Telefoon (phone): 010 41 87 28 (+32-010 41 87 28) 010 41 87 28 (+32-010 41 87 28)

Fax (fax): 010 41 87 28 (+32-010 41 87 28) 010 41 87 28 (+32-010 41 87 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ottimetal Ferronnerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ottimetal Ferronnerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ottimetal Ferronnerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ottimetal Ferronnerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ottimetal Ferronnerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ottimetal Ferronnerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ottimetal Ferronnerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ottimetal Ferronnerie
Products information Ottimetal Ferronnerie

BTW identificatienummer (tax): BE05315155029
Ondernemingsnummer: 2265075683
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Metal work - Ornamental

Product categorie (product category): Ironworks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ottimetal Ferronnerie
(Get full report from official database of BE for Ottimetal Ferronnerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ottimetal Ferronnerie
Addition kinds of activities for Ottimetal Ferronnerie

3565. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
22111211. Pin controles, katoen | Pin checks, cotton
28699903. Butadieen (industriële organische chemische stof) | Butadiene (industrial organic chemical)
34219901. Scheermesjes en scheermesjes | Razor blades and razors
35560203. Choppers, commercieel, eten | Choppers, commercial, food
38120602. Detectieapparatuur: elektronisch / magnetisch veld, licht / warmte | Detection apparatus: electronic/magnetic field, light/heat
75199901. Aanhangwagen verhuur | Trailer rental

Werken bij Ottimetal Ferronnerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ottimetal Ferronnerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ottimetal Ferronnerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ottimetal Ferronnerie. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Heftruckchauffeur diepvries - 2-ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor de afdeling diepvries. Het bedrijf is actief in de voeding. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk om de producten vanuit de diepvries naar de verpakkingslijn te brengen Je haalt de producten uit de juiste koelruimte De cabine waarin je werkt is verwarmd Je bent verantwoordelijk voor het stockeren van afgewerkte producten Uren: Je werkt in 2-ploegen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van Ottimetal Ferronnerie in sociale netwerken
Look for responds of Ottimetal Ferronnerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ottimetal Ferronnerie. Laat een reactie achter voor Ottimetal Ferronnerie. Ottimetal Ferronnerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ottimetal Ferronnerie. Leave a respond for Ottimetal Ferronnerie. Ottimetal Ferronnerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ottimetal Ferronnerie op de google maps. Adres en contacten Ottimetal Ferronnerie
Location of Ottimetal Ferronnerie on the google maps. Address and contacts of Ottimetal Ferronnerie

Andere gerelateerde bedrijven als come Ottimetal Ferronnerie Ottimetal Ferronnerie: SCHRIJNWERKERIJ ROUSSEAU | LE PETITE FRINGALE | RONAN VAN AELST | PARC SALON | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

Other related companies as Ottimetal Ferronnerie: SCHRIJNWERKERIJ ROUSSEAU | LE PETITE FRINGALE | RONAN VAN AELST | PARC SALON | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN

Ottimetal Ferronnerie is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ottimetal Ferronnerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05315155029. Het bedrijf Ottimetal Ferronnerie bevindt zich op het adres: Rue de l'Invasion 11; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ironworks. Lijst met producten zijn Metal work - Ornamental.
De hoofdactiviteit van Ottimetal Ferronnerie is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ottimetal Ferronnerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ottimetal Ferronnerie, openstaande posities, locatie van Ottimetal Ferronnerie op de kaart.

Ottimetal Ferronnerie is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ottimetal Ferronnerie, company assigned to the tax number BE05315155029. The company Ottimetal Ferronnerie is located at the address: Rue de l'Invasion 11; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ironworks. List of products are Metal work - Ornamental.
The main activity of Ottimetal Ferronnerie is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ottimetal Ferronnerie is not available. You also can look at reviews of Ottimetal Ferronnerie, open positions, location of Ottimetal Ferronnerie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ottimetal Ferronnerie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ottimetal Ferronnerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ottimetal Ferronnerie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ottimetal Ferronnerie, employees, financial statistics.