Metaalconstructie Albert

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Metaalconstructie Albert
Private companiesMembership Organizations • Metaalconstructie Albert

Contactgegevens Metaalconstructie Albert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metaalconstructie Albert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metaalconstructie Albert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lostraat 168A; 2220; Heist-op-den-Berg, België

Telefoon (phone): 015 24 09 66 (+32-015 24 09 66) 015 24 09 66 (+32-015 24 09 66)

Fax (fax): 015 24 09 66 (+32-015 24 09 66) 015 24 09 66 (+32-015 24 09 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metaalconstructie Albert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metaalconstructie Albert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metaalconstructie Albert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metaalconstructie Albert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metaalconstructie Albert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metaalconstructie Albert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metaalconstructie Albert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metaalconstructie Albert
Products information Metaalconstructie Albert

BTW identificatienummer (tax): BE07543457031
Ondernemingsnummer: 1972015380
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Stairs

Product categorie (product category): Ironworks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metaalconstructie Albert
(Get full report from official database of BE for Metaalconstructie Albert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metaalconstructie Albert
Addition kinds of activities for Metaalconstructie Albert

4221. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
495200. Rioolsystemen | Sewerage systems
20640105. Gevulde data | Stuffed dates
22210703. Serges, kunstmatige vezel | Serges, manmade fiber
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
79991306. Off-track weddenschappen | Off-track betting
87349909. Bodemanalyse | Soil analysis

Werken bij Metaalconstructie Albert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metaalconstructie Albert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metaalconstructie Albert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metaalconstructie Albert. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van Metaalconstructie Albert in sociale netwerken
Look for responds of Metaalconstructie Albert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metaalconstructie Albert. Laat een reactie achter voor Metaalconstructie Albert. Metaalconstructie Albert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metaalconstructie Albert. Leave a respond for Metaalconstructie Albert. Metaalconstructie Albert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metaalconstructie Albert op de google maps. Adres en contacten Metaalconstructie Albert
Location of Metaalconstructie Albert on the google maps. Address and contacts of Metaalconstructie Albert

Andere gerelateerde bedrijven als come Metaalconstructie Albert Metaalconstructie Albert: Fournil d'Ardennes (Le) | Chili Pepper | ILVRIS DISCOUNT SERVICE | HENRI BOUTAY | BRANDWEERKAZERNE

Other related companies as Metaalconstructie Albert: Fournil d'Ardennes (Le) | Chili Pepper | ILVRIS DISCOUNT SERVICE | HENRI BOUTAY | BRANDWEERKAZERNE

Metaalconstructie Albert is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Metaalconstructie Albert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07543457031. Het bedrijf Metaalconstructie Albert bevindt zich op het adres: Lostraat 168A; 2220; Heist-op-den-Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 464,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ironworks. Lijst met producten zijn Stairs.
De hoofdactiviteit van Metaalconstructie Albert is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metaalconstructie Albert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metaalconstructie Albert, openstaande posities, locatie van Metaalconstructie Albert op de kaart.

Metaalconstructie Albert is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Metaalconstructie Albert, company assigned to the tax number BE07543457031. The company Metaalconstructie Albert is located at the address: Lostraat 168A; 2220; Heist-op-den-Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 464,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ironworks. List of products are Stairs.
The main activity of Metaalconstructie Albert is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Metaalconstructie Albert is not available. You also can look at reviews of Metaalconstructie Albert, open positions, location of Metaalconstructie Albert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metaalconstructie Albert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metaalconstructie Albert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metaalconstructie Albert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metaalconstructie Albert, employees, financial statistics.