FLMTS BENELUX SA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLMTS BENELUX SA
Private companiesWater Transportation • FLMTS BENELUX SA

Contactgegevens FLMTS BENELUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMTS BENELUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMTS BENELUX SA

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Zoning Industriel 5020 Namur - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-44-83-11 32-81-44-83-11

Fax (fax): 32-81-44-84-00 32-81-44-84-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMTS BENELUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMTS BENELUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMTS BENELUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMTS BENELUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMTS BENELUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMTS BENELUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMTS BENELUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMTS BENELUX SA
Products information FLMTS BENELUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE06871093750
Ondernemingsnummer: 2688323974
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLMTS BENELUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating, domestic - installations and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMTS BENELUX SA
(Get full report from official database of BE for FLMTS BENELUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMTS BENELUX SA
Addition kinds of activities for FLMTS BENELUX SA

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
7241. Kapper winkels | Barber shops
28249909. Polyestervezels | Polyester fibers
37929901. Automobielhuis aanhangwagen chassis | Automobile house trailer chassis
39990301. Curlingveren | Curling feathers
72180203. Industriële uniforme levering | Industrial uniform supply
73899966. Document opslag service | Document storage service
91110200. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local
96319908. Sanitair district: niet-opererende, overheid | Sanitary district: nonoperating, government

Werken bij FLMTS BENELUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMTS BENELUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMTS BENELUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMTS BENELUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van FLMTS BENELUX SA in sociale netwerken
Look for responds of FLMTS BENELUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMTS BENELUX SA. Laat een reactie achter voor FLMTS BENELUX SA. FLMTS BENELUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMTS BENELUX SA. Leave a respond for FLMTS BENELUX SA. FLMTS BENELUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMTS BENELUX SA op de google maps. Adres en contacten FLMTS BENELUX SA
Location of FLMTS BENELUX SA on the google maps. Address and contacts of FLMTS BENELUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMTS BENELUX SA FLMTS BENELUX SA: D'HONDT NV | Dachet Ch | FA. JOWA TECHNICS | COIFFURE CHRISTA | UAT Communicatie bvba

Other related companies as FLMTS BENELUX SA: D'HONDT NV | Dachet Ch | FA. JOWA TECHNICS | COIFFURE CHRISTA | UAT Communicatie bvba

FLMTS BENELUX SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMTS BENELUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06871093750. Het bedrijf FLMTS BENELUX SA bevindt zich op het adres: Zoning Industriel 5020 Namur - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating, domestic - installations and equipment. Producten gemaakt in FLMTS BENELUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMTS BENELUX SA is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMTS BENELUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMTS BENELUX SA, openstaande posities, locatie van FLMTS BENELUX SA op de kaart.

FLMTS BENELUX SA is a company, that was registered 2014 in Namur region, Belgium. Full name of company is FLMTS BENELUX SA, company assigned to the tax number BE06871093750. The company FLMTS BENELUX SA is located at the address: Zoning Industriel 5020 Namur - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating, domestic - installations and equipment. Products created in FLMTS BENELUX SA were not found.
The main activity of FLMTS BENELUX SA is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMTS BENELUX SA is not available. You also can look at reviews of FLMTS BENELUX SA, open positions, location of FLMTS BENELUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMTS BENELUX SA, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMTS BENELUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMTS BENELUX SA, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMTS BENELUX SA, employees, financial statistics.