MDA COMPUTER GROUP SA

Contactgegevens MDA COMPUTER GROUP SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MDA COMPUTER GROUP SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MDA COMPUTER GROUP SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1050-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-548.94.00 (+32-02-548.94.00) 02-548.94.00 (+32-02-548.94.00)

Fax (fax): 02-548.94.19 (+32-02-548.94.19) 02-548.94.19 (+32-02-548.94.19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MDA COMPUTER GROUP SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MDA COMPUTER GROUP SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MDA COMPUTER GROUP SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MDA COMPUTER GROUP SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MDA COMPUTER GROUP SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MDA COMPUTER GROUP SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MDA COMPUTER GROUP SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MDA COMPUTER GROUP SA
Products information MDA COMPUTER GROUP SA

BTW identificatienummer (tax): BE04422241210
Ondernemingsnummer: 5385467529
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): 12
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MDA COMPUTER GROUP SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MDA COMPUTER GROUP SA
(Get full report from official database of BE for MDA COMPUTER GROUP SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MDA COMPUTER GROUP SA
Addition kinds of activities for MDA COMPUTER GROUP SA

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
372801. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
22979901. Gebonden vezel weefsels, behalve vilt | Bonded-fiber fabrics, except felt
24399904. Haken, houten dak | Trusses, wooden roof
28210301. Cellulose-acetaat (kunststoffen) | Cellulose acetate (plastics)
35410501. Pijpsnijden en schroefmachines | Pipe cutting and threading machines
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij MDA COMPUTER GROUP SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MDA COMPUTER GROUP SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MDA COMPUTER GROUP SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MDA COMPUTER GROUP SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

Zoek naar antwoorden van MDA COMPUTER GROUP SA in sociale netwerken
Look for responds of MDA COMPUTER GROUP SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MDA COMPUTER GROUP SA. Laat een reactie achter voor MDA COMPUTER GROUP SA. MDA COMPUTER GROUP SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MDA COMPUTER GROUP SA. Leave a respond for MDA COMPUTER GROUP SA. MDA COMPUTER GROUP SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MDA COMPUTER GROUP SA op de google maps. Adres en contacten MDA COMPUTER GROUP SA
Location of MDA COMPUTER GROUP SA on the google maps. Address and contacts of MDA COMPUTER GROUP SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MDA COMPUTER GROUP SA MDA COMPUTER GROUP SA: DEUREN DEFOORT | ALPENHUT | FREDDY VAES | Elisa Simplement | Dhondt Hobby Products bvba

Other related companies as MDA COMPUTER GROUP SA: DEUREN DEFOORT | ALPENHUT | FREDDY VAES | Elisa Simplement | Dhondt Hobby Products bvba

MDA COMPUTER GROUP SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is MDA COMPUTER GROUP SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04422241210. Het bedrijf MDA COMPUTER GROUP SA bevindt zich op het adres: 1050-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 12 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MDA COMPUTER GROUP SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MDA COMPUTER GROUP SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MDA COMPUTER GROUP SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MDA COMPUTER GROUP SA, openstaande posities, locatie van MDA COMPUTER GROUP SA op de kaart.

MDA COMPUTER GROUP SA is a company, that was registered 1986 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is MDA COMPUTER GROUP SA, company assigned to the tax number BE04422241210. The company MDA COMPUTER GROUP SA is located at the address: 1050-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 12 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MDA COMPUTER GROUP SA were not found.
The main activity of MDA COMPUTER GROUP SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MDA COMPUTER GROUP SA is not available. You also can look at reviews of MDA COMPUTER GROUP SA, open positions, location of MDA COMPUTER GROUP SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MDA COMPUTER GROUP SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MDA COMPUTER GROUP SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MDA COMPUTER GROUP SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MDA COMPUTER GROUP SA, employees, financial statistics.