MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS

Contactgegevens MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 6120-Nalinnes, België

Telefoon (phone): 071-21.36.57 (+32-071-21.36.57) 071-21.36.57 (+32-071-21.36.57)

Fax (fax): 071-21.64.88 (+32-071-21.64.88) 071-21.64.88 (+32-071-21.64.88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS
Products information MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS
(Get full report from official database of BE for MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS
Addition kinds of activities for MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS

01799900. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
25999900. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
28130101. Droogijs, kooldioxide (vast) | Dry ice, carbon dioxide (solid)
32550304. Ladle baksteen, klei | Ladle brick, clay
35779901. Computer uitgang naar microfilm eenheden | Computer output to microfilm units
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers

Werken bij MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS in sociale netwerken
Look for responds of MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS. Laat een reactie achter voor MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS. MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS. Leave a respond for MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS. MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS op de google maps. Adres en contacten MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS
Location of MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS on the google maps. Address and contacts of MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS: Magain Michel | KATHIMA | VICTA | ERUCA-TECHNICAL LAB | WIM TITECA

Other related companies as MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS: Magain Michel | KATHIMA | VICTA | ERUCA-TECHNICAL LAB | WIM TITECA

MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS bevindt zich op het adres: 6120-Nalinnes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS, openstaande posities, locatie van MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS op de kaart.

MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS, company assigned to the tax number BE02224700927. The company MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS is located at the address: 6120-Nalinnes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 15 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS were not found.
The main activity of MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS is not available. You also can look at reviews of MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS, open positions, location of MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARLIER JULIEN ETABLISSEMENTS, employees, financial statistics.