BOSCH-REPAMINE

Contactgegevens BOSCH-REPAMINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSCH-REPAMINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSCH-REPAMINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée du Roi Baudouin 263; 7031; Mons (Villers-Saint-Ghislain), België

Telefoon (phone): 065 66 10 75 (+32-065 66 10 75) 065 66 10 75 (+32-065 66 10 75)

Fax (fax): 065 66 11 75 (+32-065 66 11 75) 065 66 11 75 (+32-065 66 11 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSCH-REPAMINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSCH-REPAMINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSCH-REPAMINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSCH-REPAMINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSCH-REPAMINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSCH-REPAMINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSCH-REPAMINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSCH-REPAMINE
Products information BOSCH-REPAMINE

BTW identificatienummer (tax): BE08251800537
Ondernemingsnummer: 9460021972
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Contractors (Materials & equipment for); Scaffolding; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Shores & trestles; Fences; Metal work - Ornamental; Stairs; Ladders; Tools (Electric)

Product categorie (product category): Ironworks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSCH-REPAMINE
(Get full report from official database of BE for BOSCH-REPAMINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSCH-REPAMINE
Addition kinds of activities for BOSCH-REPAMINE

7538. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
275401. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
01399901. Broomcorn boerderij | Broomcorn farm
07830000. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
17319903. Algemeen elektrisch aannemer | General electrical contractor
26310301. BoxBoard | Boxboard
28360502. venoms | Venoms
34710102. Chroomplating van metalen of gevormde producten | Chromium plating of metals or formed products
59991804. Apparatuur voor kinderen, nv | Children's equipment, nec

Werken bij BOSCH-REPAMINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSCH-REPAMINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSCH-REPAMINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSCH-REPAMINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

Zoek naar antwoorden van BOSCH-REPAMINE in sociale netwerken
Look for responds of BOSCH-REPAMINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSCH-REPAMINE. Laat een reactie achter voor BOSCH-REPAMINE. BOSCH-REPAMINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSCH-REPAMINE. Leave a respond for BOSCH-REPAMINE. BOSCH-REPAMINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSCH-REPAMINE op de google maps. Adres en contacten BOSCH-REPAMINE
Location of BOSCH-REPAMINE on the google maps. Address and contacts of BOSCH-REPAMINE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSCH-REPAMINE BOSCH-REPAMINE: ALL @ ONCE | PATRICIA COZZA | HAIR STYLE | VAN ZANDIJCKE P | BIANCA AERCKE

Other related companies as BOSCH-REPAMINE: ALL @ ONCE | PATRICIA COZZA | HAIR STYLE | VAN ZANDIJCKE P | BIANCA AERCKE

BOSCH-REPAMINE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSCH-REPAMINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08251800537. Het bedrijf BOSCH-REPAMINE bevindt zich op het adres: Chaussée du Roi Baudouin 263; 7031; Mons (Villers-Saint-Ghislain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ironworks. Lijst met producten zijn Contractors (Materials & equipment for); Scaffolding; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Shores & trestles; Fences; Metal work - Ornamental; Stairs; Ladders; Tools (Electric).
De hoofdactiviteit van BOSCH-REPAMINE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSCH-REPAMINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSCH-REPAMINE, openstaande posities, locatie van BOSCH-REPAMINE op de kaart.

BOSCH-REPAMINE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSCH-REPAMINE, company assigned to the tax number BE08251800537. The company BOSCH-REPAMINE is located at the address: Chaussée du Roi Baudouin 263; 7031; Mons (Villers-Saint-Ghislain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ironworks. List of products are Contractors (Materials & equipment for); Scaffolding; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Shores & trestles; Fences; Metal work - Ornamental; Stairs; Ladders; Tools (Electric).
The main activity of BOSCH-REPAMINE is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSCH-REPAMINE is not available. You also can look at reviews of BOSCH-REPAMINE, open positions, location of BOSCH-REPAMINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSCH-REPAMINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSCH-REPAMINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSCH-REPAMINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSCH-REPAMINE, employees, financial statistics.