Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.
Private companiesAgricultural Production - Crops • Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.

Contactgegevens Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Spa 36 4910 Theux, België

Telefoon (phone): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

Fax (fax): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.
Products information Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03219238281
Ondernemingsnummer: 6225921630
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Ironmongery

Product categorie (product category): Ironmongery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.

359600. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
09130103. Oester bedden | Oyster beds
38299912. Pitometers | Pitometers
42129912. Staalvervoer, lokaal | Steel hauling, local
57149904. Bekleding materialen | Upholstery materials
57190600. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors

Werken bij Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

  • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.. Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.. Leave a respond for Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.. Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.
Location of Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.: RENMANS | MAISON HEUREUSE LE RELAIS | CHRISTIANE DEFEVERE | J. VAN BESIEN | Rijckaert D

Other related companies as Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L.: RENMANS | MAISON HEUREUSE LE RELAIS | CHRISTIANE DEFEVERE | J. VAN BESIEN | Rijckaert D

Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219238281. Het bedrijf Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Chaussee de Spa 36 4910 Theux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ironmongery. Lijst met producten zijn Ironmongery.
De hoofdactiviteit van Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L., company assigned to the tax number BE03219238281. The company Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. is located at the address: Chaussee de Spa 36 4910 Theux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ironmongery. List of products are Ironmongery.
The main activity of Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L., open positions, location of Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Forges et Platineries E. Gille S.P.R.L., employees, financial statistics.