VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV

Contactgegevens VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rotsestraat 34; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 26 17 17 (+32-051 26 17 17) 051 26 17 17 (+32-051 26 17 17)

Fax (fax): 051 24 00 65 (+32-051 24 00 65) 051 24 00 65 (+32-051 24 00 65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV
Products information VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04027008056
Ondernemingsnummer: 2240356445
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Insurance brokers

Product categorie (product category): Investments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV
(Get full report from official database of BE for VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV
Addition kinds of activities for VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV

076100. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
10310201. Calamine mijnbouw | Calamine mining
28690000. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
44829904. Spoorwegen | Railroad ferries
51940102. sigaren | Cigars

Werken bij VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • TIJDELIJKE BEDIENDE OPLEIDINGEN TOT APRIL 2019 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een bediende voor het intern opleidingscentrum van het bedrijf. Je staat in voor het administratieve en organisatorische luik van opleidingen voor heftrucks, reachtrucks, hoogwerker,.. Concreet bestaat je takenpakket uit: – Opmaken van opleidingsdossiers – Bijhouden van gegevens over opleidingen voor de facturatie nadien – Opmaken van attesten en deze versturen naar de klanten – Ontvangen van cursisten en organiseren van de lunch

  • Monteur magazijn (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV. Laat een reactie achter voor VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV. VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV. Leave a respond for VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV. VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV op de google maps. Adres en contacten VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV
Location of VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV on the google maps. Address and contacts of VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV: DE DITS BAKKERIJ BVBA | CARPACCIO | SYNDICAT D'INITIATIVE | GARAGE MAUS | Begetube NV

Other related companies as VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV: DE DITS BAKKERIJ BVBA | CARPACCIO | SYNDICAT D'INITIATIVE | GARAGE MAUS | Begetube NV

VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04027008056. Het bedrijf VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV bevindt zich op het adres: Rotsestraat 34; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 769,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Investments. Lijst met producten zijn Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV, openstaande posities, locatie van VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV, company assigned to the tax number BE04027008056. The company VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV is located at the address: Rotsestraat 34; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 769,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Investments. List of products are Insurance brokers.
The main activity of VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV is not available. You also can look at reviews of VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV, open positions, location of VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN WEGHE VERZEKERINGEN NV, employees, financial statistics.