Coenen Yvan & Co bvba

Contactgegevens Coenen Yvan & Co bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coenen Yvan & Co bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coenen Yvan & Co bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Monseigneur Ladeuzeplein 17; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 29 52 19 (+32-016 29 52 19) 016 29 52 19 (+32-016 29 52 19)

Fax (fax): +32 (67) 186-21-44 +32 (67) 186-21-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coenen Yvan & Co bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coenen Yvan & Co bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coenen Yvan & Co bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coenen Yvan & Co bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coenen Yvan & Co bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coenen Yvan & Co bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coenen Yvan & Co bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coenen Yvan & Co bvba
Products information Coenen Yvan & Co bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01366668701
Ondernemingsnummer: 4530456542
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Coenen Yvan & Co bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Investments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coenen Yvan & Co bvba
(Get full report from official database of BE for Coenen Yvan & Co bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coenen Yvan & Co bvba
Addition kinds of activities for Coenen Yvan & Co bvba

07220304. Pinda's, machine oogstdiensten | Peanuts, machine harvesting services
22410105. Lacings, textiel | Lacings, textile
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
51990306. Tropische vis | Tropical fish
76992402. Batterij service en reparatie | Battery service and repair

Werken bij Coenen Yvan & Co bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coenen Yvan & Co bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coenen Yvan & Co bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coenen Yvan & Co bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Handelsingenieur data voor internationaal bedrijf - Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring binnen data? Wil je graag in een gereputeerd en internationaal werken? ben je minimum 1 dag per week vrij om te werken? Randstad Young Talents heeft een interessante vacature voor studenten handelsingenieur. Concreet zijn er volgende projecten in het bedrijf: een analyse maken van RSP CRM informatie en daaraan gekoppeld de nodige rapporten opzetten en storyline uitwerken. ad hoc analyses data cleansing in CaRMen UCID klantendata GDPR klantendata Global profile klantendata CRM Ondersteuning op campagnes

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

Zoek naar antwoorden van Coenen Yvan & Co bvba in sociale netwerken
Look for responds of Coenen Yvan & Co bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coenen Yvan & Co bvba. Laat een reactie achter voor Coenen Yvan & Co bvba. Coenen Yvan & Co bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coenen Yvan & Co bvba. Leave a respond for Coenen Yvan & Co bvba. Coenen Yvan & Co bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coenen Yvan & Co bvba op de google maps. Adres en contacten Coenen Yvan & Co bvba
Location of Coenen Yvan & Co bvba on the google maps. Address and contacts of Coenen Yvan & Co bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Coenen Yvan & Co bvba Coenen Yvan & Co bvba: Neven J | ALITECH | FEYS GERY ET FEYS ERIC | VANCOPPENOLLE A R P | HERMAN UYTTERSPROT

Other related companies as Coenen Yvan & Co bvba: Neven J | ALITECH | FEYS GERY ET FEYS ERIC | VANCOPPENOLLE A R P | HERMAN UYTTERSPROT

Coenen Yvan & Co bvba is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coenen Yvan & Co bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01366668701. Het bedrijf Coenen Yvan & Co bvba bevindt zich op het adres: Monseigneur Ladeuzeplein 17; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Investments. Producten gemaakt in Coenen Yvan & Co bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coenen Yvan & Co bvba is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coenen Yvan & Co bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coenen Yvan & Co bvba, openstaande posities, locatie van Coenen Yvan & Co bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coenen Yvan & Co bvba is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coenen Yvan & Co bvba, company assigned to the tax number BE01366668701. The company Coenen Yvan & Co bvba is located at the address: Monseigneur Ladeuzeplein 17; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Investments. Products created in Coenen Yvan & Co bvba were not found.
The main activity of Coenen Yvan & Co bvba is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Coenen Yvan & Co bvba is not available. You also can look at reviews of Coenen Yvan & Co bvba, open positions, location of Coenen Yvan & Co bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coenen Yvan & Co bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coenen Yvan & Co bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coenen Yvan & Co bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coenen Yvan & Co bvba, employees, financial statistics.