Axa Bank Schilde

Contactgegevens Axa Bank Schilde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Axa Bank Schilde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Axa Bank Schilde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteeldreef 153; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 355 24 00 (+32-03 355 24 00) 03 355 24 00 (+32-03 355 24 00)

Fax (fax): +32 (15) 245-78-77 +32 (15) 245-78-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Axa Bank Schilde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Axa Bank Schilde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Axa Bank Schilde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Axa Bank Schilde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Axa Bank Schilde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Axa Bank Schilde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Axa Bank Schilde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Axa Bank Schilde
Products information Axa Bank Schilde

BTW identificatienummer (tax): BE07791473388
Ondernemingsnummer: 7685729980
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Axa Bank Schilde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Investments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Axa Bank Schilde
(Get full report from official database of BE for Axa Bank Schilde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Axa Bank Schilde
Addition kinds of activities for Axa Bank Schilde

295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
20450107. Doughnut mix, bereid: van gekochte bloem | Doughnut mixes, prepared: from purchased flour
28740000. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
32910305. Staalwol | Steel wool
33150201. Brads, staal: draad of snij | Brads, steel: wire or cut
35810100. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
36259916. reostaten | Rheostats
37110203. Vrachtwagens, ophalen, montage van | Trucks, pickup, assembly of
50919905. Dartboards en accessoires | Dartboards and accessories

Werken bij Axa Bank Schilde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Axa Bank Schilde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Axa Bank Schilde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Axa Bank Schilde. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Axa Bank Schilde in sociale netwerken
Look for responds of Axa Bank Schilde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Axa Bank Schilde. Laat een reactie achter voor Axa Bank Schilde. Axa Bank Schilde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Axa Bank Schilde. Leave a respond for Axa Bank Schilde. Axa Bank Schilde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Axa Bank Schilde op de google maps. Adres en contacten Axa Bank Schilde
Location of Axa Bank Schilde on the google maps. Address and contacts of Axa Bank Schilde

Andere gerelateerde bedrijven als come Axa Bank Schilde Axa Bank Schilde: FLPRESTIGE TRAVEL BVBA | ESTHETIEK ENGELS | J.C. WIHOGNE | SOC. DIENST VREEMDELINGEN | AGENCE LEMBOURG

Other related companies as Axa Bank Schilde: FLPRESTIGE TRAVEL BVBA | ESTHETIEK ENGELS | J.C. WIHOGNE | SOC. DIENST VREEMDELINGEN | AGENCE LEMBOURG

Axa Bank Schilde is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Axa Bank Schilde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07791473388. Het bedrijf Axa Bank Schilde bevindt zich op het adres: Kasteeldreef 153; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Investments. Producten gemaakt in Axa Bank Schilde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Axa Bank Schilde is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Axa Bank Schilde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Axa Bank Schilde, openstaande posities, locatie van Axa Bank Schilde op de kaart.

Axa Bank Schilde is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Axa Bank Schilde, company assigned to the tax number BE07791473388. The company Axa Bank Schilde is located at the address: Kasteeldreef 153; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Investments. Products created in Axa Bank Schilde were not found.
The main activity of Axa Bank Schilde is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Axa Bank Schilde is not available. You also can look at reviews of Axa Bank Schilde, open positions, location of Axa Bank Schilde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Axa Bank Schilde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Axa Bank Schilde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Axa Bank Schilde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Axa Bank Schilde, employees, financial statistics.