Cabinet de Greft

Contactgegevens Cabinet de Greft: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cabinet de Greft: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cabinet de Greft

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue C?te d'Or 68; 4000; Liège 1 (Sclessin), België

Telefoon (phone): 04 254 05 50 (+32-04 254 05 50) 04 254 05 50 (+32-04 254 05 50)

Fax (fax): 04 252 22 13 (+32-04 252 22 13) 04 252 22 13 (+32-04 252 22 13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cabinet de Greft: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cabinet de Greft"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cabinet de Greft"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cabinet de Greft, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cabinet de Greft. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cabinet de Greft, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cabinet de Greft. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cabinet de Greft
Products information Cabinet de Greft

BTW identificatienummer (tax): BE04707885742
Ondernemingsnummer: 1610565185
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Debt recovery

Product categorie (product category): Investigators - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cabinet de Greft
(Get full report from official database of BE for Cabinet de Greft)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cabinet de Greft
Addition kinds of activities for Cabinet de Greft

145902. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
308300. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
324100. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
35569906. Verpakkingsmachines | Packing house machinery
37619900. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
50840406. Rebuilding en verkoop van olie veld gereedschap gewrichten | Rebuilding and sale of oil field tool joints

Werken bij Cabinet de Greft: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cabinet de Greft: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cabinet de Greft. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cabinet de Greft. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TEMSE (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van Cabinet de Greft in sociale netwerken
Look for responds of Cabinet de Greft in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cabinet de Greft. Laat een reactie achter voor Cabinet de Greft. Cabinet de Greft bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cabinet de Greft. Leave a respond for Cabinet de Greft. Cabinet de Greft on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cabinet de Greft op de google maps. Adres en contacten Cabinet de Greft
Location of Cabinet de Greft on the google maps. Address and contacts of Cabinet de Greft

Andere gerelateerde bedrijven als come Cabinet de Greft Cabinet de Greft: KBC | DRUKKERIJ BEGAS | WALCO POTTERY NV | ECOLE PRIM. COMMUNALE | MATELAS DISCOUNT

Other related companies as Cabinet de Greft: KBC | DRUKKERIJ BEGAS | WALCO POTTERY NV | ECOLE PRIM. COMMUNALE | MATELAS DISCOUNT

Cabinet de Greft is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cabinet de Greft, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04707885742. Het bedrijf Cabinet de Greft bevindt zich op het adres: Rue C?te d'Or 68; 4000; Liège 1 (Sclessin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 704,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Investigators - Industrial and commercial. Lijst met producten zijn Debt recovery.
De hoofdactiviteit van Cabinet de Greft is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cabinet de Greft is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cabinet de Greft, openstaande posities, locatie van Cabinet de Greft op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cabinet de Greft is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cabinet de Greft, company assigned to the tax number BE04707885742. The company Cabinet de Greft is located at the address: Rue C?te d'Or 68; 4000; Liège 1 (Sclessin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 704,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Investigators - Industrial and commercial. List of products are Debt recovery.
The main activity of Cabinet de Greft is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cabinet de Greft is not available. You also can look at reviews of Cabinet de Greft, open positions, location of Cabinet de Greft on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cabinet de Greft, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cabinet de Greft, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cabinet de Greft, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cabinet de Greft, employees, financial statistics.