Wyns Web

Contactgegevens Wyns Web: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wyns Web: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wyns Web

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Route 17; 1620; Drogenbos, België

Telefoon (phone): 02 376 13 44; 02 331 48 99 (+32-02 376 13 44; 02 331 48 99) 02 376 13 44; 02 331 48 99 (+32-02 376 13 44; 02 331 48 99)

Fax (fax): 02 376 22 46 (+32-02 376 22 46) 02 376 22 46 (+32-02 376 22 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wyns Web: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wyns Web"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wyns Web"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wyns Web, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wyns Web. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wyns Web, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wyns Web. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wyns Web
Products information Wyns Web

BTW identificatienummer (tax): BE04285461425
Ondernemingsnummer: 6898834228
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Wyns Web zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wyns Web
(Get full report from official database of BE for Wyns Web)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wyns Web
Addition kinds of activities for Wyns Web

138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
22520100. Anklets en sokken | Anklets and socks
23210200. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot
45220102. Flying charter service | Flying charter service
50630300. Draad en kabel | Wire and cable
50630601. Batterijen, droge cel | Batteries, dry cell
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled
80110401. Psychiatrische kliniek | Psychiatric clinic

Werken bij Wyns Web: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wyns Web: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wyns Web. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wyns Web. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Medewerker Wasserij (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • POLYVALENT MEDEWERKER TIJDELIJK (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar iemand die voor een 4-tal weken een aardig centje wil bijverdienen! Je wordt ingezet als allround medewerker, het betreft redelijk fysiek werk.Laat ons snel iets weten bij interesse! ONMIDDELLIJKE OPSTART!

  • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

Zoek naar antwoorden van Wyns Web in sociale netwerken
Look for responds of Wyns Web in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wyns Web. Laat een reactie achter voor Wyns Web. Wyns Web bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wyns Web. Leave a respond for Wyns Web. Wyns Web on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wyns Web op de google maps. Adres en contacten Wyns Web
Location of Wyns Web on the google maps. Address and contacts of Wyns Web

Andere gerelateerde bedrijven als come Wyns Web Wyns Web: Cercle Sportif d'Ohain | RAATS | Marechal Guy SPRL | Vanderseijpen Jean BVBA | RITS VINCENT

Other related companies as Wyns Web: Cercle Sportif d'Ohain | RAATS | Marechal Guy SPRL | Vanderseijpen Jean BVBA | RITS VINCENT

Wyns Web is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wyns Web, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04285461425. Het bedrijf Wyns Web bevindt zich op het adres: Grand Route 17; 1620; Drogenbos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 879,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Internet - Webdesign. Producten gemaakt in Wyns Web zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wyns Web is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wyns Web is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wyns Web, openstaande posities, locatie van Wyns Web op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wyns Web is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wyns Web, company assigned to the tax number BE04285461425. The company Wyns Web is located at the address: Grand Route 17; 1620; Drogenbos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 879,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Internet - Webdesign. Products created in Wyns Web were not found.
The main activity of Wyns Web is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wyns Web is not available. You also can look at reviews of Wyns Web, open positions, location of Wyns Web on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wyns Web, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wyns Web, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wyns Web, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wyns Web, employees, financial statistics.