LA MAISON DU PAPIER

Contactgegevens LA MAISON DU PAPIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON DU PAPIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON DU PAPIER

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): 1300-Wavre, België

Telefoon (phone): 010-22.70.71 (+32-010-22.70.71) 010-22.70.71 (+32-010-22.70.71)

Fax (fax): 010-24.11.94 (+32-010-24.11.94) 010-24.11.94 (+32-010-24.11.94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON DU PAPIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON DU PAPIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON DU PAPIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON DU PAPIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON DU PAPIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON DU PAPIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON DU PAPIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON DU PAPIER
Products information LA MAISON DU PAPIER

BTW identificatienummer (tax): BE07933197021
Ondernemingsnummer: 7093566894
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 184,000,000 EUR
Werknemers (employees): 12
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in LA MAISON DU PAPIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON DU PAPIER
(Get full report from official database of BE for LA MAISON DU PAPIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON DU PAPIER
Addition kinds of activities for LA MAISON DU PAPIER

5139. Schoeisel | Footwear
8211. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
20489910. Bevroren huisdieren (behalve hond en kat) | Frozen pet food (except dog and cat)
23890104. Regalia | Regalia
27310103. Pamfletten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Pamphlets: publishing only, not printed on site
34439908. Ladle bails | Ladle bails
37320208. Roeiboten, bouw en reparatie | Rowboats, building and repairing
55719905. Motor onderdelen en accessoires | Motorcycle parts and accessories
82110402. School voor retarded, nec | School for retarded, nec

Werken bij LA MAISON DU PAPIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON DU PAPIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON DU PAPIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON DU PAPIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van LA MAISON DU PAPIER in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON DU PAPIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON DU PAPIER. Laat een reactie achter voor LA MAISON DU PAPIER. LA MAISON DU PAPIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON DU PAPIER. Leave a respond for LA MAISON DU PAPIER. LA MAISON DU PAPIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON DU PAPIER op de google maps. Adres en contacten LA MAISON DU PAPIER
Location of LA MAISON DU PAPIER on the google maps. Address and contacts of LA MAISON DU PAPIER

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON DU PAPIER LA MAISON DU PAPIER: Beta BVBA | JEAN MUSELLE | Marcq Michel | B.B.K. | Auto Pi猫ces Plus

Other related companies as LA MAISON DU PAPIER: Beta BVBA | JEAN MUSELLE | Marcq Michel | B.B.K. | Auto Pi猫ces Plus

LA MAISON DU PAPIER is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON DU PAPIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07933197021. Het bedrijf LA MAISON DU PAPIER bevindt zich op het adres: 1300-Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 12 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 184,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LA MAISON DU PAPIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA MAISON DU PAPIER is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON DU PAPIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON DU PAPIER, openstaande posities, locatie van LA MAISON DU PAPIER op de kaart.

LA MAISON DU PAPIER is a company, that was registered 2000 in Wavre region, Belgium. Full name of company is LA MAISON DU PAPIER, company assigned to the tax number BE07933197021. The company LA MAISON DU PAPIER is located at the address: 1300-Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 12 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 184,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LA MAISON DU PAPIER were not found.
The main activity of LA MAISON DU PAPIER is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON DU PAPIER is not available. You also can look at reviews of LA MAISON DU PAPIER, open positions, location of LA MAISON DU PAPIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON DU PAPIER, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON DU PAPIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON DU PAPIER, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON DU PAPIER, employees, financial statistics.