R & R Web Presentations Designs

Particuliere bedrijvenBosbouw • R & R Web Presentations Designs
Private companiesForestry • R & R Web Presentations Designs

Contactgegevens R & R Web Presentations Designs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R & R Web Presentations Designs: address, phone, fax, email, website, opening hours

R & R Web Presentations Designs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blokellestraat 155; 8550; Zwevegem, België

Telefoon (phone): +32 (84) 572-50-32 +32 (84) 572-50-32

Fax (fax): +32 (2) 123-74-75 +32 (2) 123-74-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R & R Web Presentations Designs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R & R Web Presentations Designs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R & R Web Presentations Designs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R & R Web Presentations Designs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R & R Web Presentations Designs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R & R Web Presentations Designs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R & R Web Presentations Designs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R & R Web Presentations Designs
Products information R & R Web Presentations Designs

BTW identificatienummer (tax): BE07103729248
Ondernemingsnummer: 8536071777
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Data processing - Computer maintenance & Repair; Graphic designers

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R & R Web Presentations Designs
(Get full report from official database of BE for R & R Web Presentations Designs)

Aanvulling soorten activiteiten voor R & R Web Presentations Designs
Addition kinds of activities for R & R Web Presentations Designs

8111. Legale diensten | Legal services
027200. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
22540102. Shirts en t-shirts (ondergoed), breien | Shirts and t-shirts (underwear), knit
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
76290102. Razor reparatie, elektrisch | Razor repair, electric

Werken bij R & R Web Presentations Designs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R & R Web Presentations Designs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R & R Web Presentations Designs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R & R Web Presentations Designs. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: WOON SCHOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent bakkerij (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van R & R Web Presentations Designs in sociale netwerken
Look for responds of R & R Web Presentations Designs in social networks

Lees alle opmerkingen voor R & R Web Presentations Designs. Laat een reactie achter voor R & R Web Presentations Designs. R & R Web Presentations Designs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R & R Web Presentations Designs. Leave a respond for R & R Web Presentations Designs. R & R Web Presentations Designs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R & R Web Presentations Designs op de google maps. Adres en contacten R & R Web Presentations Designs
Location of R & R Web Presentations Designs on the google maps. Address and contacts of R & R Web Presentations Designs

Andere gerelateerde bedrijven als come R & R Web Presentations Designs R & R Web Presentations Designs: FLAUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS BVBA | HUIS KATRIEN | ALFONS DE HAUWERE | Bonameau A | Vander Stockt Raf

Other related companies as R & R Web Presentations Designs: FLAUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS BVBA | HUIS KATRIEN | ALFONS DE HAUWERE | Bonameau A | Vander Stockt Raf

R & R Web Presentations Designs is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R & R Web Presentations Designs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07103729248. Het bedrijf R & R Web Presentations Designs bevindt zich op het adres: Blokellestraat 155; 8550; Zwevegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Internet - Webdesign. Lijst met producten zijn Data processing - Computer maintenance & Repair; Graphic designers.
De hoofdactiviteit van R & R Web Presentations Designs is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R & R Web Presentations Designs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R & R Web Presentations Designs, openstaande posities, locatie van R & R Web Presentations Designs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R & R Web Presentations Designs is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is R & R Web Presentations Designs, company assigned to the tax number BE07103729248. The company R & R Web Presentations Designs is located at the address: Blokellestraat 155; 8550; Zwevegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Internet - Webdesign. List of products are Data processing - Computer maintenance & Repair; Graphic designers.
The main activity of R & R Web Presentations Designs is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R & R Web Presentations Designs is not available. You also can look at reviews of R & R Web Presentations Designs, open positions, location of R & R Web Presentations Designs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R & R Web Presentations Designs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R & R Web Presentations Designs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R & R Web Presentations Designs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R & R Web Presentations Designs, employees, financial statistics.