Ovecc Computer Consulting

Contactgegevens Ovecc Computer Consulting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ovecc Computer Consulting: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ovecc Computer Consulting

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Garebaan 43; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 356 07 51 (+32-02 356 07 51) 02 356 07 51 (+32-02 356 07 51)

Fax (fax): 02 356 07 51 (+32-02 356 07 51) 02 356 07 51 (+32-02 356 07 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ovecc Computer Consulting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ovecc Computer Consulting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ovecc Computer Consulting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ovecc Computer Consulting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ovecc Computer Consulting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ovecc Computer Consulting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ovecc Computer Consulting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ovecc Computer Consulting
Products information Ovecc Computer Consulting

BTW identificatienummer (tax): BE04763641357
Ondernemingsnummer: 4499694824
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Ovecc Computer Consulting zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ovecc Computer Consulting
(Get full report from official database of BE for Ovecc Computer Consulting)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ovecc Computer Consulting
Addition kinds of activities for Ovecc Computer Consulting

20150600. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
32720604. Culvert pijp, beton | Culvert pipe, concrete
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
79930300. arcades | Arcades
96210000. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation

Werken bij Ovecc Computer Consulting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ovecc Computer Consulting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ovecc Computer Consulting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ovecc Computer Consulting. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van Ovecc Computer Consulting in sociale netwerken
Look for responds of Ovecc Computer Consulting in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ovecc Computer Consulting. Laat een reactie achter voor Ovecc Computer Consulting. Ovecc Computer Consulting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ovecc Computer Consulting. Leave a respond for Ovecc Computer Consulting. Ovecc Computer Consulting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ovecc Computer Consulting op de google maps. Adres en contacten Ovecc Computer Consulting
Location of Ovecc Computer Consulting on the google maps. Address and contacts of Ovecc Computer Consulting

Andere gerelateerde bedrijven als come Ovecc Computer Consulting Ovecc Computer Consulting: HENRI SPREUWERS | Lenaerts Pierre | DUMON FINANCI?RE | Miesen M | RONNY MEEUWS

Other related companies as Ovecc Computer Consulting: HENRI SPREUWERS | Lenaerts Pierre | DUMON FINANCI?RE | Miesen M | RONNY MEEUWS

Ovecc Computer Consulting is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ovecc Computer Consulting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04763641357. Het bedrijf Ovecc Computer Consulting bevindt zich op het adres: Garebaan 43; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 319,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Internet - Webdesign. Producten gemaakt in Ovecc Computer Consulting zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ovecc Computer Consulting is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ovecc Computer Consulting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ovecc Computer Consulting, openstaande posities, locatie van Ovecc Computer Consulting op de kaart.

Ovecc Computer Consulting is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ovecc Computer Consulting, company assigned to the tax number BE04763641357. The company Ovecc Computer Consulting is located at the address: Garebaan 43; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 319,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Internet - Webdesign. Products created in Ovecc Computer Consulting were not found.
The main activity of Ovecc Computer Consulting is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ovecc Computer Consulting is not available. You also can look at reviews of Ovecc Computer Consulting, open positions, location of Ovecc Computer Consulting on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ovecc Computer Consulting, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ovecc Computer Consulting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ovecc Computer Consulting, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ovecc Computer Consulting, employees, financial statistics.