Hypervision Interactive Multimedia Productions

Particuliere bedrijvenBeveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten • Hypervision Interactive Multimedia Productions
Private companiesSecurity & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services • Hypervision Interactive Multimedia Productions

Contactgegevens Hypervision Interactive Multimedia Productions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hypervision Interactive Multimedia Productions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hypervision Interactive Multimedia Productions

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Interleuvenlaan 5; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 016 40 02 20; 016 40 12 20 (+32-016 40 02 20; 016 40 12 20) 016 40 02 20; 016 40 12 20 (+32-016 40 02 20; 016 40 12 20)

Fax (fax): 016 40 05 05 (+32-016 40 05 05) 016 40 05 05 (+32-016 40 05 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hypervision Interactive Multimedia Productions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hypervision Interactive Multimedia Productions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hypervision Interactive Multimedia Productions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hypervision Interactive Multimedia Productions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hypervision Interactive Multimedia Productions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hypervision Interactive Multimedia Productions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hypervision Interactive Multimedia Productions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hypervision Interactive Multimedia Productions
Products information Hypervision Interactive Multimedia Productions

BTW identificatienummer (tax): BE04098693847
Ondernemingsnummer: 2097808837
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Hypervision Interactive Multimedia Productions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hypervision Interactive Multimedia Productions
(Get full report from official database of BE for Hypervision Interactive Multimedia Productions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hypervision Interactive Multimedia Productions
Addition kinds of activities for Hypervision Interactive Multimedia Productions

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
514201. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
22310104. Vloeren: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Skirtings: wool, mohair or similar fibers
23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
24110305. Sliding logs | Skidding logs
24369903. Fineer voorraad, naaldhout | Veneer stock, softwood
25410105. Showcases, behalve gekoeld: hout | Showcases, except refrigerated: wood
51370400. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories
62219900. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec
81110214. Vastgoedrecht | Real estate law

Werken bij Hypervision Interactive Multimedia Productions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hypervision Interactive Multimedia Productions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hypervision Interactive Multimedia Productions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hypervision Interactive Multimedia Productions. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

Zoek naar antwoorden van Hypervision Interactive Multimedia Productions in sociale netwerken
Look for responds of Hypervision Interactive Multimedia Productions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hypervision Interactive Multimedia Productions. Laat een reactie achter voor Hypervision Interactive Multimedia Productions. Hypervision Interactive Multimedia Productions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hypervision Interactive Multimedia Productions. Leave a respond for Hypervision Interactive Multimedia Productions. Hypervision Interactive Multimedia Productions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hypervision Interactive Multimedia Productions op de google maps. Adres en contacten Hypervision Interactive Multimedia Productions
Location of Hypervision Interactive Multimedia Productions on the google maps. Address and contacts of Hypervision Interactive Multimedia Productions

Andere gerelateerde bedrijven als come Hypervision Interactive Multimedia Productions Hypervision Interactive Multimedia Productions: DEXIA | Hainaut Recyclage SA | Letiexhe P | PHILIPPE MOTTE | GARAGE MOULIN

Other related companies as Hypervision Interactive Multimedia Productions: DEXIA | Hainaut Recyclage SA | Letiexhe P | PHILIPPE MOTTE | GARAGE MOULIN

Hypervision Interactive Multimedia Productions is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hypervision Interactive Multimedia Productions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04098693847. Het bedrijf Hypervision Interactive Multimedia Productions bevindt zich op het adres: Interleuvenlaan 5; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Internet - Webdesign. Producten gemaakt in Hypervision Interactive Multimedia Productions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hypervision Interactive Multimedia Productions is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hypervision Interactive Multimedia Productions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hypervision Interactive Multimedia Productions, openstaande posities, locatie van Hypervision Interactive Multimedia Productions op de kaart.

Hypervision Interactive Multimedia Productions is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hypervision Interactive Multimedia Productions, company assigned to the tax number BE04098693847. The company Hypervision Interactive Multimedia Productions is located at the address: Interleuvenlaan 5; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Internet - Webdesign. Products created in Hypervision Interactive Multimedia Productions were not found.
The main activity of Hypervision Interactive Multimedia Productions is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hypervision Interactive Multimedia Productions is not available. You also can look at reviews of Hypervision Interactive Multimedia Productions, open positions, location of Hypervision Interactive Multimedia Productions on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hypervision Interactive Multimedia Productions, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hypervision Interactive Multimedia Productions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hypervision Interactive Multimedia Productions, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hypervision Interactive Multimedia Productions, employees, financial statistics.