AXIS MEDIA-K X M

Contactgegevens AXIS MEDIA-K X M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXIS MEDIA-K X M: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXIS MEDIA-K X M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Twaalfmeistraat 6; 3012; Leuven (Wilsele), België

Telefoon (phone): 016 89 90 04; 0477 98 01 99 (+32-016 89 90 04; 0477 98 01 99) 016 89 90 04; 0477 98 01 99 (+32-016 89 90 04; 0477 98 01 99)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXIS MEDIA-K X M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXIS MEDIA-K X M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXIS MEDIA-K X M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXIS MEDIA-K X M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXIS MEDIA-K X M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXIS MEDIA-K X M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXIS MEDIA-K X M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXIS MEDIA-K X M
Products information AXIS MEDIA-K X M

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Internet - Services

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXIS MEDIA-K X M
(Get full report from official database of BE for AXIS MEDIA-K X M)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXIS MEDIA-K X M
Addition kinds of activities for AXIS MEDIA-K X M

508500. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
09190101. Walvisvissen | Whale fishing
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
37110403. Brandweerwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Fire department vehicles (motor vehicles), assembly of
39530110. Tijdstempels, hand: rubber of metaal | Time stamps, hand: rubber or metal

Werken bij AXIS MEDIA-K X M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXIS MEDIA-K X M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXIS MEDIA-K X M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXIS MEDIA-K X M. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Senior .net C# Developer (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Introduction We are looking for a senior .NET C# developer for our client in Brussel. The candidate will be involved in all aspects of the services, including bug finding and resolution, incident management, new developments. Based on detailed analysis (UML), and following guidelines and market best practices the candidate will produce quality code, with unit-testing, code coverage and documentation. The candidate will also participate in the design of the solution in collaboration with the technical architect. Ideally the candidate will have relevant experience in corporate-wide projects. • Job description o Cooperate with Technical Lead and Project Manager to produce functionalities. o Implement new functionalities and maintain existing software. o Testing (unit tests, integration tests). o Collaborate with operations teams to deploy/configure the software. o Realize support and maintenance service by helping in bug finding and resolution, incident management. • Profile o You are a developer o You are stress resistent o You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams o Excellent knowledge of French, English and Dutch (reading, writing and speaking). o Ability to communicate with business analysts for understanding the specifications and designs that form the basis for implementation o Ability to communicate with technical lead to understand the constraints of the architecture that must be followed. • Requirements o Ability to work relatively independently following the priorities and timing of the release plan o Ability to work structured following the procedures (check-in, check-out, time sheet reporting, punctuality) o Ability to work according to rules, standards and guidelines defined in the architecture o Ability to communicate realistic predictions about the development work o Ability to learn a complex business model o Ability to develop on the .Net platform in a structured way according to the coding conventions and rules. o Master the technical stack used for this project: o Angular2 o WebApi o .Net Core & .Net 4.6 o Visual Studio 2017 o SqlServer, Entity Framework o Oracle & ADO.NET o WCF o DDD o TDD o Design patterns • Offer Are you in for a change? We're more than happy to offer you: o interesting projects that boost your experience and spark your interests o follow-up by a Modis Talent Manager who looks after your needs o training and development in your areas of interest o a warm welcome and a fun team that will accompany you to awesome social and business events o gross salary in accordance to your experience • Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van AXIS MEDIA-K X M in sociale netwerken
Look for responds of AXIS MEDIA-K X M in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXIS MEDIA-K X M. Laat een reactie achter voor AXIS MEDIA-K X M. AXIS MEDIA-K X M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXIS MEDIA-K X M. Leave a respond for AXIS MEDIA-K X M. AXIS MEDIA-K X M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXIS MEDIA-K X M op de google maps. Adres en contacten AXIS MEDIA-K X M
Location of AXIS MEDIA-K X M on the google maps. Address and contacts of AXIS MEDIA-K X M

Andere gerelateerde bedrijven als come AXIS MEDIA-K X M AXIS MEDIA-K X M: ESSO | C JACQUEMIJN EN ZOON | De Saeger Ets | Argento Mike | Jean Lempereur

Other related companies as AXIS MEDIA-K X M: ESSO | C JACQUEMIJN EN ZOON | De Saeger Ets | Argento Mike | Jean Lempereur

AXIS MEDIA-K X M is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AXIS MEDIA-K X M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf AXIS MEDIA-K X M bevindt zich op het adres: Twaalfmeistraat 6; 3012; Leuven (Wilsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Internet - Webdesign. Lijst met producten zijn Internet - Services.
De hoofdactiviteit van AXIS MEDIA-K X M is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXIS MEDIA-K X M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXIS MEDIA-K X M, openstaande posities, locatie van AXIS MEDIA-K X M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXIS MEDIA-K X M is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is AXIS MEDIA-K X M, company assigned to the tax number BE02441680908. The company AXIS MEDIA-K X M is located at the address: Twaalfmeistraat 6; 3012; Leuven (Wilsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Internet - Webdesign. List of products are Internet - Services.
The main activity of AXIS MEDIA-K X M is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AXIS MEDIA-K X M is not available. You also can look at reviews of AXIS MEDIA-K X M, open positions, location of AXIS MEDIA-K X M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXIS MEDIA-K X M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXIS MEDIA-K X M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXIS MEDIA-K X M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXIS MEDIA-K X M, employees, financial statistics.