ADVITAM-STUDIO PRESS

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ADVITAM-STUDIO PRESS

Contactgegevens ADVITAM-STUDIO PRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVITAM-STUDIO PRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVITAM-STUDIO PRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Victor Allard 147; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 332 09 35 (+32-02 332 09 35) 02 332 09 35 (+32-02 332 09 35)

Fax (fax): 02 332 05 15 (+32-02 332 05 15) 02 332 05 15 (+32-02 332 05 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVITAM-STUDIO PRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVITAM-STUDIO PRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVITAM-STUDIO PRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVITAM-STUDIO PRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVITAM-STUDIO PRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVITAM-STUDIO PRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVITAM-STUDIO PRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVITAM-STUDIO PRESS
Products information ADVITAM-STUDIO PRESS

BTW identificatienummer (tax): BE08114471435
Ondernemingsnummer: 4871032714
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 333,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ADVITAM-STUDIO PRESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVITAM-STUDIO PRESS
(Get full report from official database of BE for ADVITAM-STUDIO PRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVITAM-STUDIO PRESS
Addition kinds of activities for ADVITAM-STUDIO PRESS

541100. Kruidenierszaken | Grocery stores
20460103. Industrieel zetmeel | Industrial starch
36340116. Sandwich broodroosters en grillen, elektrisch: huishouden | Sandwich toasters and grills, electric: household
38419903. Zuurstoftenten | Oxygen tents
38610101. Blauwdruk doek of papier, gevoelig | Blueprint cloth or paper, sensitized
50130205. Gereedschap en uitrusting, auto | Tools and equipment, automotive
87420104. Onderhoudsmanagement consultant | Maintenance management consultant

Werken bij ADVITAM-STUDIO PRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVITAM-STUDIO PRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVITAM-STUDIO PRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVITAM-STUDIO PRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van ADVITAM-STUDIO PRESS in sociale netwerken
Look for responds of ADVITAM-STUDIO PRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVITAM-STUDIO PRESS. Laat een reactie achter voor ADVITAM-STUDIO PRESS. ADVITAM-STUDIO PRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVITAM-STUDIO PRESS. Leave a respond for ADVITAM-STUDIO PRESS. ADVITAM-STUDIO PRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVITAM-STUDIO PRESS op de google maps. Adres en contacten ADVITAM-STUDIO PRESS
Location of ADVITAM-STUDIO PRESS on the google maps. Address and contacts of ADVITAM-STUDIO PRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVITAM-STUDIO PRESS ADVITAM-STUDIO PRESS: LIBRAIRIE DU WAINAGE | COIFFURE RACHELA | R. FREDRIX | AVEVE HOBBY VERT | VANACKER

Other related companies as ADVITAM-STUDIO PRESS: LIBRAIRIE DU WAINAGE | COIFFURE RACHELA | R. FREDRIX | AVEVE HOBBY VERT | VANACKER

ADVITAM-STUDIO PRESS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVITAM-STUDIO PRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08114471435. Het bedrijf ADVITAM-STUDIO PRESS bevindt zich op het adres: Rue Victor Allard 147; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 333,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Internet - Webdesign. Producten gemaakt in ADVITAM-STUDIO PRESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVITAM-STUDIO PRESS is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVITAM-STUDIO PRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVITAM-STUDIO PRESS, openstaande posities, locatie van ADVITAM-STUDIO PRESS op de kaart.

ADVITAM-STUDIO PRESS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVITAM-STUDIO PRESS, company assigned to the tax number BE08114471435. The company ADVITAM-STUDIO PRESS is located at the address: Rue Victor Allard 147; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 333,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Internet - Webdesign. Products created in ADVITAM-STUDIO PRESS were not found.
The main activity of ADVITAM-STUDIO PRESS is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVITAM-STUDIO PRESS is not available. You also can look at reviews of ADVITAM-STUDIO PRESS, open positions, location of ADVITAM-STUDIO PRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVITAM-STUDIO PRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVITAM-STUDIO PRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVITAM-STUDIO PRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVITAM-STUDIO PRESS, employees, financial statistics.