2 The Point Internet Solutions Company BVBA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • 2 The Point Internet Solutions Company BVBA
Private companiesChemicals and Allied Products • 2 The Point Internet Solutions Company BVBA

Contactgegevens 2 The Point Internet Solutions Company BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2 The Point Internet Solutions Company BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

2 The Point Internet Solutions Company BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindenstraat 123B; 2070; Zwijndrecht, België

Telefoon (phone): 03 755 44 40 (+32-03 755 44 40) 03 755 44 40 (+32-03 755 44 40)

Fax (fax): 070 70 99 70 (+32-070 70 99 70) 070 70 99 70 (+32-070 70 99 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2 The Point Internet Solutions Company BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2 The Point Internet Solutions Company BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2 The Point Internet Solutions Company BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2 The Point Internet Solutions Company BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2 The Point Internet Solutions Company BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2 The Point Internet Solutions Company BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2 The Point Internet Solutions Company BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2 The Point Internet Solutions Company BVBA
Products information 2 The Point Internet Solutions Company BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09555877685
Ondernemingsnummer: 6453063964
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in 2 The Point Internet Solutions Company BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2 The Point Internet Solutions Company BVBA
(Get full report from official database of BE for 2 The Point Internet Solutions Company BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2 The Point Internet Solutions Company BVBA
Addition kinds of activities for 2 The Point Internet Solutions Company BVBA

566101. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
26550401. Bobbins, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Bobbins, fiber: made from purchased material
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
35350101. Beltransportsystemen, algemeen industrieel gebruik | Belt conveyor systems, general industrial use
35690405. Afscheiders voor stoom, gas, damp of lucht (machines) | Separators for steam, gas, vapor, or air (machinery)
80930200. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic

Werken bij 2 The Point Internet Solutions Company BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2 The Point Internet Solutions Company BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2 The Point Internet Solutions Company BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2 The Point Internet Solutions Company BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • ervaren pijpfitters (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Werfreserve

    FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Flexijob

    Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van 2 The Point Internet Solutions Company BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 2 The Point Internet Solutions Company BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2 The Point Internet Solutions Company BVBA. Laat een reactie achter voor 2 The Point Internet Solutions Company BVBA. 2 The Point Internet Solutions Company BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2 The Point Internet Solutions Company BVBA. Leave a respond for 2 The Point Internet Solutions Company BVBA. 2 The Point Internet Solutions Company BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2 The Point Internet Solutions Company BVBA op de google maps. Adres en contacten 2 The Point Internet Solutions Company BVBA
Location of 2 The Point Internet Solutions Company BVBA on the google maps. Address and contacts of 2 The Point Internet Solutions Company BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 2 The Point Internet Solutions Company BVBA 2 The Point Internet Solutions Company BVBA: M VAN DEN BROECK | COIFFURE LOUFE | J.C. NATOYE | JOSEPH GROGNA | METALCED NV

Other related companies as 2 The Point Internet Solutions Company BVBA: M VAN DEN BROECK | COIFFURE LOUFE | J.C. NATOYE | JOSEPH GROGNA | METALCED NV

2 The Point Internet Solutions Company BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2 The Point Internet Solutions Company BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09555877685. Het bedrijf 2 The Point Internet Solutions Company BVBA bevindt zich op het adres: Lindenstraat 123B; 2070; Zwijndrecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 111,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Internet - Webdesign. Producten gemaakt in 2 The Point Internet Solutions Company BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 2 The Point Internet Solutions Company BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2 The Point Internet Solutions Company BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2 The Point Internet Solutions Company BVBA, openstaande posities, locatie van 2 The Point Internet Solutions Company BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

2 The Point Internet Solutions Company BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2 The Point Internet Solutions Company BVBA, company assigned to the tax number BE09555877685. The company 2 The Point Internet Solutions Company BVBA is located at the address: Lindenstraat 123B; 2070; Zwijndrecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 111,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Internet - Webdesign. Products created in 2 The Point Internet Solutions Company BVBA were not found.
The main activity of 2 The Point Internet Solutions Company BVBA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 2 The Point Internet Solutions Company BVBA is not available. You also can look at reviews of 2 The Point Internet Solutions Company BVBA, open positions, location of 2 The Point Internet Solutions Company BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2 The Point Internet Solutions Company BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2 The Point Internet Solutions Company BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2 The Point Internet Solutions Company BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2 The Point Internet Solutions Company BVBA, employees, financial statistics.