Wim Proost - Pro Graphic BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Wim Proost - Pro Graphic BVBA
Private companiesReal Estate • Wim Proost - Pro Graphic BVBA

Contactgegevens Wim Proost - Pro Graphic BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wim Proost - Pro Graphic BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wim Proost - Pro Graphic BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Patersstraat 117; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 23 65 (+32-014 41 23 65) 014 41 23 65 (+32-014 41 23 65)

Fax (fax): 014 47 14 66 (+32-014 47 14 66) 014 47 14 66 (+32-014 47 14 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wim Proost - Pro Graphic BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wim Proost - Pro Graphic BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wim Proost - Pro Graphic BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wim Proost - Pro Graphic BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wim Proost - Pro Graphic BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wim Proost - Pro Graphic BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wim Proost - Pro Graphic BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wim Proost - Pro Graphic BVBA
Products information Wim Proost - Pro Graphic BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02111541748
Ondernemingsnummer: 8325134277
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Photoengravers; Multimedia - Systems & productions

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wim Proost - Pro Graphic BVBA
(Get full report from official database of BE for Wim Proost - Pro Graphic BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wim Proost - Pro Graphic BVBA
Addition kinds of activities for Wim Proost - Pro Graphic BVBA

2099. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
8999. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
25910301. Porch tinten, houten slat | Porch shades, wood slat
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
28990400. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
36250101. Accessoires voor motorbesturing, inclusief overbelastingsrelais | Motor control accessories, including overload relays
50850502. Gears | Gears
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
58120403. plaats waar lunchen worden verkocht | Luncheonette
75499902. Brandstofsysteem conversie, auto | Fuel system conversion, automotive

Werken bij Wim Proost - Pro Graphic BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wim Proost - Pro Graphic BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wim Proost - Pro Graphic BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wim Proost - Pro Graphic BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Wim Proost - Pro Graphic BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wim Proost - Pro Graphic BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wim Proost - Pro Graphic BVBA. Laat een reactie achter voor Wim Proost - Pro Graphic BVBA. Wim Proost - Pro Graphic BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wim Proost - Pro Graphic BVBA. Leave a respond for Wim Proost - Pro Graphic BVBA. Wim Proost - Pro Graphic BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wim Proost - Pro Graphic BVBA op de google maps. Adres en contacten Wim Proost - Pro Graphic BVBA
Location of Wim Proost - Pro Graphic BVBA on the google maps. Address and contacts of Wim Proost - Pro Graphic BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wim Proost - Pro Graphic BVBA Wim Proost - Pro Graphic BVBA: SERVICE VENTE PNEUS SC | Thoen BVBA | DAMOI KWAI | Vanhole J-P | FE. DUBRULLE

Other related companies as Wim Proost - Pro Graphic BVBA: SERVICE VENTE PNEUS SC | Thoen BVBA | DAMOI KWAI | Vanhole J-P | FE. DUBRULLE

Wim Proost - Pro Graphic BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wim Proost - Pro Graphic BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02111541748. Het bedrijf Wim Proost - Pro Graphic BVBA bevindt zich op het adres: Patersstraat 117; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 662,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Internet - Services. Lijst met producten zijn Photoengravers; Multimedia - Systems & productions.
De hoofdactiviteit van Wim Proost - Pro Graphic BVBA is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wim Proost - Pro Graphic BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wim Proost - Pro Graphic BVBA, openstaande posities, locatie van Wim Proost - Pro Graphic BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wim Proost - Pro Graphic BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wim Proost - Pro Graphic BVBA, company assigned to the tax number BE02111541748. The company Wim Proost - Pro Graphic BVBA is located at the address: Patersstraat 117; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 662,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Internet - Services. List of products are Photoengravers; Multimedia - Systems & productions.
The main activity of Wim Proost - Pro Graphic BVBA is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wim Proost - Pro Graphic BVBA is not available. You also can look at reviews of Wim Proost - Pro Graphic BVBA, open positions, location of Wim Proost - Pro Graphic BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wim Proost - Pro Graphic BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wim Proost - Pro Graphic BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wim Proost - Pro Graphic BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wim Proost - Pro Graphic BVBA, employees, financial statistics.