Van Driessche Stéphane

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Van Driessche Stéphane
Private companiesCoal Mining • Van Driessche Stéphane

Contactgegevens Van Driessche Stéphane: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Driessche Stéphane: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Driessche Stéphane

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Ateliers 3; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 61 59 01; 0495 54 04 82 (+32-071 61 59 01; 0495 54 04 82) 071 61 59 01; 0495 54 04 82 (+32-071 61 59 01; 0495 54 04 82)

Fax (fax): 071 61 59 01 (+32-071 61 59 01) 071 61 59 01 (+32-071 61 59 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Driessche Stéphane: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Driessche Stéphane"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Driessche Stéphane"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Driessche Stéphane, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Driessche Stéphane. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Driessche Stéphane, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Driessche Stéphane. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Driessche Stéphane
Products information Van Driessche Stéphane

BTW identificatienummer (tax): BE06068542480
Ondernemingsnummer: 6146270751
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Data processing - Software; Internet - Webdesign

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Driessche Stéphane
(Get full report from official database of BE for Van Driessche Stéphane)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Driessche Stéphane
Addition kinds of activities for Van Driessche Stéphane

28920203. Cordiet (explosief) | Cordite (explosive)
32910506. Rouge, polijsten: schuurmiddel | Rouge, polishing: abrasive
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
37310205. Onderzeese aanbestedingen, bouw en reparatie | Submarine tenders, building and repairing
50469904. Kluisjes, niet gekoeld | Lockers, not refrigerated

Werken bij Van Driessche Stéphane: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Driessche Stéphane: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Driessche Stéphane. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Driessche Stéphane. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Van Driessche Stéphane in sociale netwerken
Look for responds of Van Driessche Stéphane in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Driessche Stéphane. Laat een reactie achter voor Van Driessche Stéphane. Van Driessche Stéphane bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Driessche Stéphane. Leave a respond for Van Driessche Stéphane. Van Driessche Stéphane on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Driessche Stéphane op de google maps. Adres en contacten Van Driessche Stéphane
Location of Van Driessche Stéphane on the google maps. Address and contacts of Van Driessche Stéphane

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Driessche Stéphane Van Driessche Stéphane: Vanbelle P | Ster Matrassen & Slaapcomfort | Niville Patrick BVBA | MAZDA NAMUR-QUEVRAIN | JEAN DANCKAERS/J. DANCKAERS

Other related companies as Van Driessche Stéphane: Vanbelle P | Ster Matrassen & Slaapcomfort | Niville Patrick BVBA | MAZDA NAMUR-QUEVRAIN | JEAN DANCKAERS/J. DANCKAERS

Van Driessche Stéphane is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Driessche Stéphane, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06068542480. Het bedrijf Van Driessche Stéphane bevindt zich op het adres: Rue des Ateliers 3; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Internet - Services. Lijst met producten zijn Data processing - Software; Internet - Webdesign.
De hoofdactiviteit van Van Driessche Stéphane is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Driessche Stéphane is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Driessche Stéphane, openstaande posities, locatie van Van Driessche Stéphane op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Driessche Stéphane is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Driessche Stéphane, company assigned to the tax number BE06068542480. The company Van Driessche Stéphane is located at the address: Rue des Ateliers 3; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Internet - Services. List of products are Data processing - Software; Internet - Webdesign.
The main activity of Van Driessche Stéphane is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Driessche Stéphane is not available. You also can look at reviews of Van Driessche Stéphane, open positions, location of Van Driessche Stéphane on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Driessche Stéphane, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Driessche Stéphane, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Driessche Stéphane, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Driessche Stéphane, employees, financial statistics.