SYSTEMAT SUD SA

Contactgegevens SYSTEMAT SUD SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYSTEMAT SUD SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYSTEMAT SUD SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Allée Centrale; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 25 58 11 (+32-071 25 58 11) 071 25 58 11 (+32-071 25 58 11)

Fax (fax): 071 25 58 00 (+32-071 25 58 00) 071 25 58 00 (+32-071 25 58 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYSTEMAT SUD SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYSTEMAT SUD SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYSTEMAT SUD SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYSTEMAT SUD SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYSTEMAT SUD SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYSTEMAT SUD SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYSTEMAT SUD SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYSTEMAT SUD SA
Products information SYSTEMAT SUD SA

BTW identificatienummer (tax): BE07601409912
Ondernemingsnummer: 2270568847
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Data processing - Software; Data processing - Computers; Data processing - Consultants; Data processing - Computer maintenance & Repair; Networks

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYSTEMAT SUD SA
(Get full report from official database of BE for SYSTEMAT SUD SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYSTEMAT SUD SA
Addition kinds of activities for SYSTEMAT SUD SA

203302. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
721300. Linnengoed | Linen supply
07220202. Fruit, machine oogstdiensten | Fruit, machine harvesting services
08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
23920300. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
32720322. Grafstenen, prefab terrazzo of beton | Tombstones, precast terrazzo or concrete
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
36990201. Electron beam metalen snij-, vorm- of lasmachines | Electron beam metal cutting, forming or welding machines

Werken bij SYSTEMAT SUD SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYSTEMAT SUD SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYSTEMAT SUD SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYSTEMAT SUD SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van SYSTEMAT SUD SA in sociale netwerken
Look for responds of SYSTEMAT SUD SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYSTEMAT SUD SA. Laat een reactie achter voor SYSTEMAT SUD SA. SYSTEMAT SUD SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYSTEMAT SUD SA. Leave a respond for SYSTEMAT SUD SA. SYSTEMAT SUD SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYSTEMAT SUD SA op de google maps. Adres en contacten SYSTEMAT SUD SA
Location of SYSTEMAT SUD SA on the google maps. Address and contacts of SYSTEMAT SUD SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SYSTEMAT SUD SA SYSTEMAT SUD SA: De Cooman Verzekeringen BVBA | Verwimp C | FEDEROVA O. CBTIP/BKVTF | NOEL HENNEAUX | DATA NETWORKS BELGIUM

Other related companies as SYSTEMAT SUD SA: De Cooman Verzekeringen BVBA | Verwimp C | FEDEROVA O. CBTIP/BKVTF | NOEL HENNEAUX | DATA NETWORKS BELGIUM

SYSTEMAT SUD SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYSTEMAT SUD SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07601409912. Het bedrijf SYSTEMAT SUD SA bevindt zich op het adres: Allée Centrale; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 833,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Internet - Services. Lijst met producten zijn Data processing - Software; Data processing - Computers; Data processing - Consultants; Data processing - Computer maintenance & Repair; Networks.
De hoofdactiviteit van SYSTEMAT SUD SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYSTEMAT SUD SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYSTEMAT SUD SA, openstaande posities, locatie van SYSTEMAT SUD SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SYSTEMAT SUD SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYSTEMAT SUD SA, company assigned to the tax number BE07601409912. The company SYSTEMAT SUD SA is located at the address: Allée Centrale; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 833,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Internet - Services. List of products are Data processing - Software; Data processing - Computers; Data processing - Consultants; Data processing - Computer maintenance & Repair; Networks.
The main activity of SYSTEMAT SUD SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SYSTEMAT SUD SA is not available. You also can look at reviews of SYSTEMAT SUD SA, open positions, location of SYSTEMAT SUD SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYSTEMAT SUD SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYSTEMAT SUD SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYSTEMAT SUD SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYSTEMAT SUD SA, employees, financial statistics.