Nouvelles Technologies & Communication SC

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Nouvelles Technologies & Communication SC
Private companiesOil and Gas Extraction • Nouvelles Technologies & Communication SC

Contactgegevens Nouvelles Technologies & Communication SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nouvelles Technologies & Communication SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nouvelles Technologies & Communication SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Ermitage 15; 1640; Rhode-Saint-Genèse, België

Telefoon (phone): 02 358 52 39 (+32-02 358 52 39) 02 358 52 39 (+32-02 358 52 39)

Fax (fax): 02 358 31 34 (+32-02 358 31 34) 02 358 31 34 (+32-02 358 31 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nouvelles Technologies & Communication SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nouvelles Technologies & Communication SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nouvelles Technologies & Communication SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nouvelles Technologies & Communication SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nouvelles Technologies & Communication SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nouvelles Technologies & Communication SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nouvelles Technologies & Communication SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nouvelles Technologies & Communication SC
Products information Nouvelles Technologies & Communication SC

BTW identificatienummer (tax): BE04610656738
Ondernemingsnummer: 1493560791
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Nouvelles Technologies & Communication SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nouvelles Technologies & Communication SC
(Get full report from official database of BE for Nouvelles Technologies & Communication SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nouvelles Technologies & Communication SC
Addition kinds of activities for Nouvelles Technologies & Communication SC

809302. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic
822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
39310122. Strijkers, piano | Strings, piano
73639910. Usher service | Usher service
75380100. Motor reparatie | Engine repair

Werken bij Nouvelles Technologies & Communication SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nouvelles Technologies & Communication SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nouvelles Technologies & Communication SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nouvelles Technologies & Communication SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

    Regio: BRUSSEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van Nouvelles Technologies & Communication SC in sociale netwerken
Look for responds of Nouvelles Technologies & Communication SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nouvelles Technologies & Communication SC. Laat een reactie achter voor Nouvelles Technologies & Communication SC. Nouvelles Technologies & Communication SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nouvelles Technologies & Communication SC. Leave a respond for Nouvelles Technologies & Communication SC. Nouvelles Technologies & Communication SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nouvelles Technologies & Communication SC op de google maps. Adres en contacten Nouvelles Technologies & Communication SC
Location of Nouvelles Technologies & Communication SC on the google maps. Address and contacts of Nouvelles Technologies & Communication SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Nouvelles Technologies & Communication SC Nouvelles Technologies & Communication SC: ALAIN MARICHAL | MULTIPHARMA | Abatteur (de l') | GMT Shipping | VDA Pompen BV

Other related companies as Nouvelles Technologies & Communication SC: ALAIN MARICHAL | MULTIPHARMA | Abatteur (de l') | GMT Shipping | VDA Pompen BV

Nouvelles Technologies & Communication SC is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nouvelles Technologies & Communication SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04610656738. Het bedrijf Nouvelles Technologies & Communication SC bevindt zich op het adres: Avenue de l'Ermitage 15; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Internet - Services. Producten gemaakt in Nouvelles Technologies & Communication SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nouvelles Technologies & Communication SC is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nouvelles Technologies & Communication SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nouvelles Technologies & Communication SC, openstaande posities, locatie van Nouvelles Technologies & Communication SC op de kaart.

Nouvelles Technologies & Communication SC is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nouvelles Technologies & Communication SC, company assigned to the tax number BE04610656738. The company Nouvelles Technologies & Communication SC is located at the address: Avenue de l'Ermitage 15; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Internet - Services. Products created in Nouvelles Technologies & Communication SC were not found.
The main activity of Nouvelles Technologies & Communication SC is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nouvelles Technologies & Communication SC is not available. You also can look at reviews of Nouvelles Technologies & Communication SC, open positions, location of Nouvelles Technologies & Communication SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nouvelles Technologies & Communication SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nouvelles Technologies & Communication SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nouvelles Technologies & Communication SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nouvelles Technologies & Communication SC, employees, financial statistics.