INDIGO SOFTWARE SA

Contactgegevens INDIGO SOFTWARE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INDIGO SOFTWARE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INDIGO SOFTWARE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Wiertz 50; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 230 35 94 (+32-02 230 35 94) 02 230 35 94 (+32-02 230 35 94)

Fax (fax): 02 280 26 76 (+32-02 280 26 76) 02 280 26 76 (+32-02 280 26 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INDIGO SOFTWARE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INDIGO SOFTWARE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INDIGO SOFTWARE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INDIGO SOFTWARE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INDIGO SOFTWARE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INDIGO SOFTWARE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INDIGO SOFTWARE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INDIGO SOFTWARE SA
Products information INDIGO SOFTWARE SA

BTW identificatienummer (tax): BE09677825927
Ondernemingsnummer: 2176086425
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in INDIGO SOFTWARE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INDIGO SOFTWARE SA
(Get full report from official database of BE for INDIGO SOFTWARE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INDIGO SOFTWARE SA
Addition kinds of activities for INDIGO SOFTWARE SA

371699. Stacaravans, nee | Motor homes, nec
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
32950212. Perliet, geaggregeerd of uitgebreid | Perlite, aggregate or expanded
33410201. Goudsmelten en raffineren (secundair) | Gold smelting and refining (secondary)
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
35190103. Marine motoren | Marine engines
35780300. Bankmachines | Banking machines
36130000. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
51930202. Kwekerij voorraad | Nursery stock
86110303. Industriële normen commissie | Industrial standards committee

Werken bij INDIGO SOFTWARE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INDIGO SOFTWARE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INDIGO SOFTWARE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INDIGO SOFTWARE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

Zoek naar antwoorden van INDIGO SOFTWARE SA in sociale netwerken
Look for responds of INDIGO SOFTWARE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INDIGO SOFTWARE SA. Laat een reactie achter voor INDIGO SOFTWARE SA. INDIGO SOFTWARE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INDIGO SOFTWARE SA. Leave a respond for INDIGO SOFTWARE SA. INDIGO SOFTWARE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INDIGO SOFTWARE SA op de google maps. Adres en contacten INDIGO SOFTWARE SA
Location of INDIGO SOFTWARE SA on the google maps. Address and contacts of INDIGO SOFTWARE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come INDIGO SOFTWARE SA INDIGO SOFTWARE SA: ISABELLE BURON | MARC MOORTGAT | BOULANGERIE DANI?L | Rillaers P | Imprimerie Caract猫re SPRL

Other related companies as INDIGO SOFTWARE SA: ISABELLE BURON | MARC MOORTGAT | BOULANGERIE DANI?L | Rillaers P | Imprimerie Caract猫re SPRL

INDIGO SOFTWARE SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INDIGO SOFTWARE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09677825927. Het bedrijf INDIGO SOFTWARE SA bevindt zich op het adres: Rue Wiertz 50; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Internet - Services. Producten gemaakt in INDIGO SOFTWARE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INDIGO SOFTWARE SA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INDIGO SOFTWARE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INDIGO SOFTWARE SA, openstaande posities, locatie van INDIGO SOFTWARE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INDIGO SOFTWARE SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is INDIGO SOFTWARE SA, company assigned to the tax number BE09677825927. The company INDIGO SOFTWARE SA is located at the address: Rue Wiertz 50; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Internet - Services. Products created in INDIGO SOFTWARE SA were not found.
The main activity of INDIGO SOFTWARE SA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INDIGO SOFTWARE SA is not available. You also can look at reviews of INDIGO SOFTWARE SA, open positions, location of INDIGO SOFTWARE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INDIGO SOFTWARE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INDIGO SOFTWARE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INDIGO SOFTWARE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INDIGO SOFTWARE SA, employees, financial statistics.