IC Personal Computers

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • IC Personal Computers
Private companiesMotion Pictures • IC Personal Computers

Contactgegevens IC Personal Computers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IC Personal Computers: address, phone, fax, email, website, opening hours

IC Personal Computers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 13; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 72 82 43 (+32-056 72 82 43) 056 72 82 43 (+32-056 72 82 43)

Fax (fax): 056 72 69 80 (+32-056 72 69 80) 056 72 69 80 (+32-056 72 69 80)

E-Mail: coussens_ivan/[email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IC Personal Computers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IC Personal Computers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IC Personal Computers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IC Personal Computers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IC Personal Computers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IC Personal Computers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IC Personal Computers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IC Personal Computers
Products information IC Personal Computers

BTW identificatienummer (tax): BE08276794433
Ondernemingsnummer: 3617218017
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Data processing - Computers

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IC Personal Computers
(Get full report from official database of BE for IC Personal Computers)

Aanvulling soorten activiteiten voor IC Personal Computers
Addition kinds of activities for IC Personal Computers

344202. Louvers, luiken, jaloezieën en dergelijke artikelen | Louvers, shutters, jalousies, and similar items
399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
22110409. Velours | Velours
38230405. Coulometrische analysatoren, industrieel proces type | Coulometric analyzers, industrial process type
49119907. Fossiele brandstof elektrische stroomgeneratie | Fossil fuel electric power generation

Werken bij IC Personal Computers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IC Personal Computers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IC Personal Computers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IC Personal Computers. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TEMSE (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Verzorgende regio Affligem - Asse - Wemmel (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 24u/week, maar bent bereid om meer uren te presteren op weekbasis die nadien worden gerecupereerd. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt. Vacature voor het aanleggen van een werfreserve, tewerkstelling in de regio Affligem - Asse - Wemmel.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van IC Personal Computers in sociale netwerken
Look for responds of IC Personal Computers in social networks

Lees alle opmerkingen voor IC Personal Computers. Laat een reactie achter voor IC Personal Computers. IC Personal Computers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IC Personal Computers. Leave a respond for IC Personal Computers. IC Personal Computers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IC Personal Computers op de google maps. Adres en contacten IC Personal Computers
Location of IC Personal Computers on the google maps. Address and contacts of IC Personal Computers

Andere gerelateerde bedrijven als come IC Personal Computers IC Personal Computers: Metropolitan Bank | WIELERPROMOTIECLUB "OLYMPIA" VZW | BANCONTACT-MISTER CASH | M.A.P. BVBA | APOTHEEK DE VOORZORG

Other related companies as IC Personal Computers: Metropolitan Bank | WIELERPROMOTIECLUB "OLYMPIA" VZW | BANCONTACT-MISTER CASH | M.A.P. BVBA | APOTHEEK DE VOORZORG

IC Personal Computers is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IC Personal Computers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08276794433. Het bedrijf IC Personal Computers bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 13; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Internet - Services. Lijst met producten zijn Data processing - Computers.
De hoofdactiviteit van IC Personal Computers is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IC Personal Computers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IC Personal Computers, openstaande posities, locatie van IC Personal Computers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie coussens_ivan/[email protected]

IC Personal Computers is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is IC Personal Computers, company assigned to the tax number BE08276794433. The company IC Personal Computers is located at the address: Kasteelstraat 13; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Internet - Services. List of products are Data processing - Computers.
The main activity of IC Personal Computers is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IC Personal Computers is not available. You also can look at reviews of IC Personal Computers, open positions, location of IC Personal Computers on the map. For more information, write us to email coussens_ivan/[email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IC Personal Computers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IC Personal Computers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IC Personal Computers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IC Personal Computers, employees, financial statistics.