I S S NV

Contactgegevens I S S NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I S S NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

I S S NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Nieuwedijkstraat 13; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 55 79 89; 0475 44 79 89 (+32-015 55 79 89; 0475 44 79 89) 015 55 79 89; 0475 44 79 89 (+32-015 55 79 89; 0475 44 79 89)

Fax (fax): 015 55 79 73 (+32-015 55 79 73) 015 55 79 73 (+32-015 55 79 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I S S NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I S S NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I S S NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I S S NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I S S NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I S S NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I S S NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I S S NV
Products information I S S NV

BTW identificatienummer (tax): BE09918151855
Ondernemingsnummer: 3456817626
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Video - Production & realisation

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I S S NV
(Get full report from official database of BE for I S S NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor I S S NV
Addition kinds of activities for I S S NV

225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
24310500. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
26790506. Nieuwigheden, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Novelties, paper: made from purchased material
39490509. Spraakoproepen | Game calls
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand
73890601. Decoratie service voor speciale evenementen | Decoration service for special events

Werken bij I S S NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I S S NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I S S NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I S S NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: De Jaeger Automation

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van I S S NV in sociale netwerken
Look for responds of I S S NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor I S S NV. Laat een reactie achter voor I S S NV. I S S NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I S S NV. Leave a respond for I S S NV. I S S NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I S S NV op de google maps. Adres en contacten I S S NV
Location of I S S NV on the google maps. Address and contacts of I S S NV

Andere gerelateerde bedrijven als come I S S NV I S S NV: VAN AUDENHOVE R. & F. | JOANNES MOTTEN | Y. POIGNIE | Hasselblad SA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as I S S NV: VAN AUDENHOVE R. & F. | JOANNES MOTTEN | Y. POIGNIE | Hasselblad SA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

I S S NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I S S NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09918151855. Het bedrijf I S S NV bevindt zich op het adres: Grote Nieuwedijkstraat 13; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Internet - Services. Lijst met producten zijn Video - Production & realisation.
De hoofdactiviteit van I S S NV is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I S S NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I S S NV, openstaande posities, locatie van I S S NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I S S NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is I S S NV, company assigned to the tax number BE09918151855. The company I S S NV is located at the address: Grote Nieuwedijkstraat 13; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Internet - Services. List of products are Video - Production & realisation.
The main activity of I S S NV is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I S S NV is not available. You also can look at reviews of I S S NV, open positions, location of I S S NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I S S NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I S S NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I S S NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I S S NV, employees, financial statistics.