INTERCOMMUNALE IEG

Contactgegevens INTERCOMMUNALE IEG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERCOMMUNALE IEG: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERCOMMUNALE IEG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 7700-Mouscron, België

Telefoon (phone): 056-85.24.00 (+32-056-85.24.00) 056-85.24.00 (+32-056-85.24.00)

Fax (fax): 056-85.24.01 (+32-056-85.24.01) 056-85.24.01 (+32-056-85.24.01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERCOMMUNALE IEG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERCOMMUNALE IEG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERCOMMUNALE IEG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERCOMMUNALE IEG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERCOMMUNALE IEG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERCOMMUNALE IEG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERCOMMUNALE IEG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERCOMMUNALE IEG
Products information INTERCOMMUNALE IEG

BTW identificatienummer (tax): BE06518707275
Ondernemingsnummer: 7526977539
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): 120
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in INTERCOMMUNALE IEG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERCOMMUNALE IEG
(Get full report from official database of BE for INTERCOMMUNALE IEG)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERCOMMUNALE IEG
Addition kinds of activities for INTERCOMMUNALE IEG

3592. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen | Carburetors, pistons, rings, valves
492400. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
13210000. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
20510208. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: except frozen
27520101. Offset printing | Offset printing
32720200. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
36340312. Radiatoren, elektrisch | Radiators, electric
37280211. Spinners, vliegtuig propeller | Spinners, aircraft propeller
59489900. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec

Werken bij INTERCOMMUNALE IEG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERCOMMUNALE IEG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERCOMMUNALE IEG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERCOMMUNALE IEG. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van INTERCOMMUNALE IEG in sociale netwerken
Look for responds of INTERCOMMUNALE IEG in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERCOMMUNALE IEG. Laat een reactie achter voor INTERCOMMUNALE IEG. INTERCOMMUNALE IEG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERCOMMUNALE IEG. Leave a respond for INTERCOMMUNALE IEG. INTERCOMMUNALE IEG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERCOMMUNALE IEG op de google maps. Adres en contacten INTERCOMMUNALE IEG
Location of INTERCOMMUNALE IEG on the google maps. Address and contacts of INTERCOMMUNALE IEG

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERCOMMUNALE IEG INTERCOMMUNALE IEG: Donckers René & Zoon | J.W. CAR SYSTEM SERVICES | HUYBRECHS G. | MAISON MADREPORE | PRETTY F?TES

Other related companies as INTERCOMMUNALE IEG: Donckers René & Zoon | J.W. CAR SYSTEM SERVICES | HUYBRECHS G. | MAISON MADREPORE | PRETTY F?TES

INTERCOMMUNALE IEG is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERCOMMUNALE IEG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06518707275. Het bedrijf INTERCOMMUNALE IEG bevindt zich op het adres: 7700-Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 120 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INTERCOMMUNALE IEG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERCOMMUNALE IEG is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERCOMMUNALE IEG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERCOMMUNALE IEG, openstaande posities, locatie van INTERCOMMUNALE IEG op de kaart.

INTERCOMMUNALE IEG is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERCOMMUNALE IEG, company assigned to the tax number BE06518707275. The company INTERCOMMUNALE IEG is located at the address: 7700-Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 120 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INTERCOMMUNALE IEG were not found.
The main activity of INTERCOMMUNALE IEG is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERCOMMUNALE IEG is not available. You also can look at reviews of INTERCOMMUNALE IEG, open positions, location of INTERCOMMUNALE IEG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERCOMMUNALE IEG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERCOMMUNALE IEG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERCOMMUNALE IEG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERCOMMUNALE IEG, employees, financial statistics.