INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC
Private companiesTransportation Services • INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC

Contactgegevens INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1853-Grimbergen, België

Telefoon (phone): 02-263.60.20 (+32-02-263.60.20) 02-263.60.20 (+32-02-263.60.20)

Fax (fax): 02-263.60.30 (+32-02-263.60.30) 02-263.60.30 (+32-02-263.60.30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC
Products information INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC

BTW identificatienummer (tax): BE08650604248
Ondernemingsnummer: 2770446777
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): 22
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC
(Get full report from official database of BE for INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC
Addition kinds of activities for INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC

833199. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec
20370101. Citruspulp, gedroogd | Citrus pulp, dried
24310702. Porch werk, hout | Porch work, wood
35319905. Chip spreaders, zelfrijdend | Chip spreaders, self-propelled
38410405. Bevestigingsapparatuur, inwendig | Fixation appliances, internal
44829901. Auto aanstekers (veerboten) | Car lighters (ferries)
47850102. Tolweg operatie | Toll road operation
72170200. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants

Werken bij INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC. Looking for open vacancies in other companies

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: VOKANS

    Type: Vaste Job

    Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC in sociale netwerken
Look for responds of INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC. Laat een reactie achter voor INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC. INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC. Leave a respond for INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC. INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC op de google maps. Adres en contacten INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC
Location of INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC on the google maps. Address and contacts of INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC

Andere gerelateerde bedrijven als come INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC: JO EVERAERT | NOVA | GHIL T | STEFAAN ASSELBERGHS | LUDOVICUS SEVERYNS

Other related companies as INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC: JO EVERAERT | NOVA | GHIL T | STEFAAN ASSELBERGHS | LUDOVICUS SEVERYNS

INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08650604248. Het bedrijf INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC bevindt zich op het adres: 1853-Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 22 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC, openstaande posities, locatie van INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC op de kaart.

INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC, company assigned to the tax number BE08650604248. The company INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC is located at the address: 1853-Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 22 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC were not found.
The main activity of INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC is not available. You also can look at reviews of INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC, open positions, location of INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSIGHT TECHNOLOGY SOLUTIONS BELGIUM INC, employees, financial statistics.