JO EVERAERT

Contactgegevens JO EVERAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JO EVERAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JO EVERAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIESTSTRAAT 18; 9308; AALST, België

Telefoon (phone): 53784457 (+32-53784457) 53784457 (+32-53784457)

Fax (fax): +32 (64) 221-97-97 +32 (64) 221-97-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JO EVERAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JO EVERAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JO EVERAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JO EVERAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JO EVERAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JO EVERAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JO EVERAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JO EVERAERT
Products information JO EVERAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04101989746
Ondernemingsnummer: 2711944580
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JO EVERAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JO EVERAERT
(Get full report from official database of BE for JO EVERAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JO EVERAERT
Addition kinds of activities for JO EVERAERT

5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
207701. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
395299. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
783299. Bewegende theaters, behalve inrijlaan, nec | Motion picture theaters, except drive-in, nec
14290101. Basalt, gebroken en gebroken-steengroeven | Basalt, crushed and broken-quarrying
28510201. Coating, lucht genezing | Coating, air curing
36390101. Vaatwasmachines, huishoudelijk | Dishwashing machines, household
70110304. Resort hotel, franchise | Resort hotel, franchised
70320302. Jachtkamp | Hunting camp
87110301. Chemische technologie | Chemical engineering

Werken bij JO EVERAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JO EVERAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JO EVERAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JO EVERAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van JO EVERAERT in sociale netwerken
Look for responds of JO EVERAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JO EVERAERT. Laat een reactie achter voor JO EVERAERT. JO EVERAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JO EVERAERT. Leave a respond for JO EVERAERT. JO EVERAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JO EVERAERT op de google maps. Adres en contacten JO EVERAERT
Location of JO EVERAERT on the google maps. Address and contacts of JO EVERAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JO EVERAERT JO EVERAERT: CENTEA | M. & D. BELASTINGSADV. | VD CAR ELECTRONICS | ROBERT MARCHAL | Musickness

Other related companies as JO EVERAERT: CENTEA | M. & D. BELASTINGSADV. | VD CAR ELECTRONICS | ROBERT MARCHAL | Musickness

JO EVERAERT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JO EVERAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04101989746. Het bedrijf JO EVERAERT bevindt zich op het adres: BIESTSTRAAT 18; 9308; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in JO EVERAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JO EVERAERT is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JO EVERAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JO EVERAERT, openstaande posities, locatie van JO EVERAERT op de kaart.

JO EVERAERT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JO EVERAERT, company assigned to the tax number BE04101989746. The company JO EVERAERT is located at the address: BIESTSTRAAT 18; 9308; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in JO EVERAERT were not found.
The main activity of JO EVERAERT is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JO EVERAERT is not available. You also can look at reviews of JO EVERAERT, open positions, location of JO EVERAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JO EVERAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JO EVERAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JO EVERAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JO EVERAERT, employees, financial statistics.