CYBERCENTRE IFPME

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • CYBERCENTRE IFPME
Private companiesOil and Gas Extraction • CYBERCENTRE IFPME

Contactgegevens CYBERCENTRE IFPME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CYBERCENTRE IFPME: address, phone, fax, email, website, opening hours

CYBERCENTRE IFPME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Audent 14 Box 5; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 23 81 38; 0800 971 24 (+32-071 23 81 38; 0800 971 24) 071 23 81 38; 0800 971 24 (+32-071 23 81 38; 0800 971 24)

Fax (fax): +32 (53) 185-51-77 +32 (53) 185-51-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CYBERCENTRE IFPME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CYBERCENTRE IFPME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CYBERCENTRE IFPME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CYBERCENTRE IFPME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CYBERCENTRE IFPME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CYBERCENTRE IFPME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CYBERCENTRE IFPME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CYBERCENTRE IFPME
Products information CYBERCENTRE IFPME

BTW identificatienummer (tax): BE08904113769
Ondernemingsnummer: 6507720947
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 357,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CYBERCENTRE IFPME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CYBERCENTRE IFPME
(Get full report from official database of BE for CYBERCENTRE IFPME)

Aanvulling soorten activiteiten voor CYBERCENTRE IFPME
Addition kinds of activities for CYBERCENTRE IFPME

351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
381203. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
22990000. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
34620400. Spoorweg-, bouw- en mijnbouw smeedstukken | Railroad, construction, and mining forgings
58129902. cafe | Cafe

Werken bij CYBERCENTRE IFPME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CYBERCENTRE IFPME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CYBERCENTRE IFPME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CYBERCENTRE IFPME. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van CYBERCENTRE IFPME in sociale netwerken
Look for responds of CYBERCENTRE IFPME in social networks

Lees alle opmerkingen voor CYBERCENTRE IFPME. Laat een reactie achter voor CYBERCENTRE IFPME. CYBERCENTRE IFPME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CYBERCENTRE IFPME. Leave a respond for CYBERCENTRE IFPME. CYBERCENTRE IFPME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CYBERCENTRE IFPME op de google maps. Adres en contacten CYBERCENTRE IFPME
Location of CYBERCENTRE IFPME on the google maps. Address and contacts of CYBERCENTRE IFPME

Andere gerelateerde bedrijven als come CYBERCENTRE IFPME CYBERCENTRE IFPME: Woodstock-Spimarbo NV | PASCAL VANENDERT | KAASHANDEL TAECKENS BVBA | VAN OVERMEIRE | PROMO FASHION

Other related companies as CYBERCENTRE IFPME: Woodstock-Spimarbo NV | PASCAL VANENDERT | KAASHANDEL TAECKENS BVBA | VAN OVERMEIRE | PROMO FASHION

CYBERCENTRE IFPME is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CYBERCENTRE IFPME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08904113769. Het bedrijf CYBERCENTRE IFPME bevindt zich op het adres: Boulevard Audent 14 Box 5; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 357,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Internet - Services. Producten gemaakt in CYBERCENTRE IFPME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CYBERCENTRE IFPME is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CYBERCENTRE IFPME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CYBERCENTRE IFPME, openstaande posities, locatie van CYBERCENTRE IFPME op de kaart.

CYBERCENTRE IFPME is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CYBERCENTRE IFPME, company assigned to the tax number BE08904113769. The company CYBERCENTRE IFPME is located at the address: Boulevard Audent 14 Box 5; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 357,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Internet - Services. Products created in CYBERCENTRE IFPME were not found.
The main activity of CYBERCENTRE IFPME is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CYBERCENTRE IFPME is not available. You also can look at reviews of CYBERCENTRE IFPME, open positions, location of CYBERCENTRE IFPME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CYBERCENTRE IFPME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CYBERCENTRE IFPME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CYBERCENTRE IFPME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CYBERCENTRE IFPME, employees, financial statistics.