Clipoo.com

Contactgegevens Clipoo.com: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clipoo.com: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clipoo.com

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Alost 7; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 502 30 09 (+32-02 502 30 09) 02 502 30 09 (+32-02 502 30 09)

Fax (fax): 02 502 76 47 (+32-02 502 76 47) 02 502 76 47 (+32-02 502 76 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clipoo.com: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clipoo.com"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clipoo.com"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clipoo.com, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clipoo.com. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clipoo.com, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clipoo.com. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clipoo.com
Products information Clipoo.com

BTW identificatienummer (tax): BE09629760742
Ondernemingsnummer: 3719940185
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Clipoo.com zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clipoo.com
(Get full report from official database of BE for Clipoo.com)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clipoo.com
Addition kinds of activities for Clipoo.com

265503. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
22990704. Trek naar bovenmolen | Tow to top mills
24991208. Tackel blokken, hout | Tackle blocks, wood
50649900. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec

Werken bij Clipoo.com: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clipoo.com: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clipoo.com. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clipoo.com. Looking for open vacancies in other companies

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Clipoo.com in sociale netwerken
Look for responds of Clipoo.com in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clipoo.com. Laat een reactie achter voor Clipoo.com. Clipoo.com bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clipoo.com. Leave a respond for Clipoo.com. Clipoo.com on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clipoo.com op de google maps. Adres en contacten Clipoo.com
Location of Clipoo.com on the google maps. Address and contacts of Clipoo.com

Andere gerelateerde bedrijven als come Clipoo.com Clipoo.com: Aguillera Philippe | Electro Jacobs BVBA | BLOEMENHOEVE FLORETTE | Office Solution | RATHMES SPRL

Other related companies as Clipoo.com: Aguillera Philippe | Electro Jacobs BVBA | BLOEMENHOEVE FLORETTE | Office Solution | RATHMES SPRL

Clipoo.com is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clipoo.com, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09629760742. Het bedrijf Clipoo.com bevindt zich op het adres: Rue d'Alost 7; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 141,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Internet - Services. Producten gemaakt in Clipoo.com zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clipoo.com is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clipoo.com is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clipoo.com, openstaande posities, locatie van Clipoo.com op de kaart.

Clipoo.com is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clipoo.com, company assigned to the tax number BE09629760742. The company Clipoo.com is located at the address: Rue d'Alost 7; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 141,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Internet - Services. Products created in Clipoo.com were not found.
The main activity of Clipoo.com is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Clipoo.com is not available. You also can look at reviews of Clipoo.com, open positions, location of Clipoo.com on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clipoo.com, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clipoo.com, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clipoo.com, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clipoo.com, employees, financial statistics.