CABLECOM INTERNATIONAL

Contactgegevens CABLECOM INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CABLECOM INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CABLECOM INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Frans Willemsstraat 11-2; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 253 24 23 (+32-02 253 24 23) 02 253 24 23 (+32-02 253 24 23)

Fax (fax): +32 (11) 855-57-60 +32 (11) 855-57-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CABLECOM INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CABLECOM INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CABLECOM INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CABLECOM INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CABLECOM INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CABLECOM INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CABLECOM INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CABLECOM INTERNATIONAL
Products information CABLECOM INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE09551483154
Ondernemingsnummer: 2634216308
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in CABLECOM INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CABLECOM INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for CABLECOM INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CABLECOM INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for CABLECOM INTERNATIONAL

373101. Commerciële vrachtschepen, bouw en reparatie | Commercial cargo ships, building and repairing
737102. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
20110300. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
20790104. Mout margarine | Nut margarine
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
39140409. Bakken, geplateerd (alle metalen) | Trays, plated (all metals)
63210202. Broederschade- en zorgverzekeringsorganisaties | Fraternal accident and health insurance organizations

Werken bij CABLECOM INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CABLECOM INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CABLECOM INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CABLECOM INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van CABLECOM INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of CABLECOM INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CABLECOM INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor CABLECOM INTERNATIONAL. CABLECOM INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CABLECOM INTERNATIONAL. Leave a respond for CABLECOM INTERNATIONAL. CABLECOM INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CABLECOM INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten CABLECOM INTERNATIONAL
Location of CABLECOM INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of CABLECOM INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CABLECOM INTERNATIONAL CABLECOM INTERNATIONAL: FLJEWILCO BVBA | DUROUX P. | RENNEBOOG-VERCRUYSSEN | Van Dyck T | LUCIE WETCHOKO

Other related companies as CABLECOM INTERNATIONAL: FLJEWILCO BVBA | DUROUX P. | RENNEBOOG-VERCRUYSSEN | Van Dyck T | LUCIE WETCHOKO

CABLECOM INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CABLECOM INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09551483154. Het bedrijf CABLECOM INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Jan Frans Willemsstraat 11-2; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 204,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Internet - Services. Producten gemaakt in CABLECOM INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CABLECOM INTERNATIONAL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CABLECOM INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CABLECOM INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van CABLECOM INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CABLECOM INTERNATIONAL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CABLECOM INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE09551483154. The company CABLECOM INTERNATIONAL is located at the address: Jan Frans Willemsstraat 11-2; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 204,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Internet - Services. Products created in CABLECOM INTERNATIONAL were not found.
The main activity of CABLECOM INTERNATIONAL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CABLECOM INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of CABLECOM INTERNATIONAL, open positions, location of CABLECOM INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CABLECOM INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CABLECOM INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CABLECOM INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CABLECOM INTERNATIONAL, employees, financial statistics.