Vandekerckhove P

Contactgegevens Vandekerckhove P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandekerckhove P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandekerckhove P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlamingenstraat 116; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 29 33 13 (+32-016 29 33 13) 016 29 33 13 (+32-016 29 33 13)

Fax (fax): 016 29 47 89 (+32-016 29 47 89) 016 29 47 89 (+32-016 29 47 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandekerckhove P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandekerckhove P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandekerckhove P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandekerckhove P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandekerckhove P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandekerckhove P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandekerckhove P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandekerckhove P
Products information Vandekerckhove P

BTW identificatienummer (tax): BE07260009765
Ondernemingsnummer: 3156341552
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Vandekerckhove P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Access providers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandekerckhove P
(Get full report from official database of BE for Vandekerckhove P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandekerckhove P
Addition kinds of activities for Vandekerckhove P

943199. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec
07519903. Diensten tonen, vee | Showing services, livestock
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
26210900. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
51119903. Schrijfpapier | Writing paper
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services

Werken bij Vandekerckhove P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandekerckhove P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandekerckhove P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandekerckhove P. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van Vandekerckhove P in sociale netwerken
Look for responds of Vandekerckhove P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandekerckhove P. Laat een reactie achter voor Vandekerckhove P. Vandekerckhove P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandekerckhove P. Leave a respond for Vandekerckhove P. Vandekerckhove P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandekerckhove P op de google maps. Adres en contacten Vandekerckhove P
Location of Vandekerckhove P on the google maps. Address and contacts of Vandekerckhove P

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandekerckhove P Vandekerckhove P: VARESE SPRL | Landelijke Kinderopvang Dienst Opvanggezinnen | Vanmanshoven M | JO SCHRIJVERS | SICOM INTERIM

Other related companies as Vandekerckhove P: VARESE SPRL | Landelijke Kinderopvang Dienst Opvanggezinnen | Vanmanshoven M | JO SCHRIJVERS | SICOM INTERIM

Vandekerckhove P is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandekerckhove P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07260009765. Het bedrijf Vandekerckhove P bevindt zich op het adres: Vlamingenstraat 116; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Internet - Access providers. Producten gemaakt in Vandekerckhove P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandekerckhove P is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandekerckhove P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandekerckhove P, openstaande posities, locatie van Vandekerckhove P op de kaart.

Vandekerckhove P is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandekerckhove P, company assigned to the tax number BE07260009765. The company Vandekerckhove P is located at the address: Vlamingenstraat 116; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Internet - Access providers. Products created in Vandekerckhove P were not found.
The main activity of Vandekerckhove P is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandekerckhove P is not available. You also can look at reviews of Vandekerckhove P, open positions, location of Vandekerckhove P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandekerckhove P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandekerckhove P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandekerckhove P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandekerckhove P, employees, financial statistics.