European Space Agency

Contactgegevens European Space Agency: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data European Space Agency: address, phone, fax, email, website, opening hours

European Space Agency

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Cortenbergh 52; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 743 30 70 (+32-02 743 30 70) 02 743 30 70 (+32-02 743 30 70)

Fax (fax): 02 743 30 71 (+32-02 743 30 71) 02 743 30 71 (+32-02 743 30 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) European Space Agency: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "European Space Agency"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "European Space Agency"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van European Space Agency, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen European Space Agency. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of European Space Agency, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees European Space Agency. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti European Space Agency
Products information European Space Agency

BTW identificatienummer (tax): BE04995178222
Ondernemingsnummer: 7142730712
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in European Space Agency zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): International organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor European Space Agency
(Get full report from official database of BE for European Space Agency)

Aanvulling soorten activiteiten voor European Space Agency
Addition kinds of activities for European Space Agency

12229902. Ondergrondse mijnbouw, semibitumineuze | Underground mining, semibituminous
22219906. Voiles, synthetische vezel en zijde | Voiles, manmade fiber and silk
22310208. Krimpdoek: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Shrinking cloth: wool, mohair, or similar fibers
25150202. Doosveren, samengesteld | Box springs, assembled
34440101. Culverts, plaatmetaal | Culverts, sheet metal
39999937. Stereografen, fotografisch | Stereographs, photographic
39999947. Slijpen en pulveriseren van materialen, nec | Grinding and pulverizing of materials, nec
42149900. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management
76299901. Vliegtuig reparatie van elektrische apparatuur | Aircraft electrical equipment repair

Werken bij European Space Agency: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in European Space Agency: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor European Space Agency. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for European Space Agency. Looking for open vacancies in other companies

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van European Space Agency in sociale netwerken
Look for responds of European Space Agency in social networks

Lees alle opmerkingen voor European Space Agency. Laat een reactie achter voor European Space Agency. European Space Agency bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for European Space Agency. Leave a respond for European Space Agency. European Space Agency on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie European Space Agency op de google maps. Adres en contacten European Space Agency
Location of European Space Agency on the google maps. Address and contacts of European Space Agency

Andere gerelateerde bedrijven als come European Space Agency European Space Agency: WIM DE BUYST | TAVERNE 'T CENTRUM | Müller Johan | Arts Antiques Auctions NV | Ackerman Christine

Other related companies as European Space Agency: WIM DE BUYST | TAVERNE 'T CENTRUM | Müller Johan | Arts Antiques Auctions NV | Ackerman Christine

European Space Agency is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is European Space Agency, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04995178222. Het bedrijf European Space Agency bevindt zich op het adres: Avenue de Cortenbergh 52; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is International organisations. Producten gemaakt in European Space Agency zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van European Space Agency is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van European Space Agency is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van European Space Agency, openstaande posities, locatie van European Space Agency op de kaart.

European Space Agency is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is European Space Agency, company assigned to the tax number BE04995178222. The company European Space Agency is located at the address: Avenue de Cortenbergh 52; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is International organisations. Products created in European Space Agency were not found.
The main activity of European Space Agency is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of European Space Agency is not available. You also can look at reviews of European Space Agency, open positions, location of European Space Agency on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over European Space Agency, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf European Space Agency, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about European Space Agency, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company European Space Agency, employees, financial statistics.