Reynders Bouw en Interieur NV

Contactgegevens Reynders Bouw en Interieur NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reynders Bouw en Interieur NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reynders Bouw en Interieur NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum Zuid 2049 3530 Houthalen, België

Telefoon (phone): 12 (+32-12) 12 (+32-12)

Fax (fax): 12 (+32-12) 12 (+32-12)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reynders Bouw en Interieur NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reynders Bouw en Interieur NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reynders Bouw en Interieur NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reynders Bouw en Interieur NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reynders Bouw en Interieur NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reynders Bouw en Interieur NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reynders Bouw en Interieur NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reynders Bouw en Interieur NV
Products information Reynders Bouw en Interieur NV

BTW identificatienummer (tax): BE05049285888
Ondernemingsnummer: 9724792480
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 651,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Skeleton construction work

Product categorie (product category): Interior Restaurant Decorating And Finishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reynders Bouw en Interieur NV
(Get full report from official database of BE for Reynders Bouw en Interieur NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reynders Bouw en Interieur NV
Addition kinds of activities for Reynders Bouw en Interieur NV

017200. druiven | Grapes
262100. Papieren molens | Paper mills
794800. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
16239902. Manhole constructie | Manhole construction
28340104. Hypofyse farmaceutische preparaten | Pituitary gland pharmaceutical preparations
30210107. Overshoes, plastic | Overshoes, plastic
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
51940101. sigaretten | Cigarettes

Werken bij Reynders Bouw en Interieur NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reynders Bouw en Interieur NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reynders Bouw en Interieur NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reynders Bouw en Interieur NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van Reynders Bouw en Interieur NV in sociale netwerken
Look for responds of Reynders Bouw en Interieur NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reynders Bouw en Interieur NV. Laat een reactie achter voor Reynders Bouw en Interieur NV. Reynders Bouw en Interieur NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reynders Bouw en Interieur NV. Leave a respond for Reynders Bouw en Interieur NV. Reynders Bouw en Interieur NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reynders Bouw en Interieur NV op de google maps. Adres en contacten Reynders Bouw en Interieur NV
Location of Reynders Bouw en Interieur NV on the google maps. Address and contacts of Reynders Bouw en Interieur NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Reynders Bouw en Interieur NV Reynders Bouw en Interieur NV: UNICAR BRABANT | DELDO | MG INFORMATIQUE | MARIANNE PETRE | YVES LAHOUSSE

Other related companies as Reynders Bouw en Interieur NV: UNICAR BRABANT | DELDO | MG INFORMATIQUE | MARIANNE PETRE | YVES LAHOUSSE

Reynders Bouw en Interieur NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Reynders Bouw en Interieur NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05049285888. Het bedrijf Reynders Bouw en Interieur NV bevindt zich op het adres: Centrum Zuid 2049 3530 Houthalen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 651,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior Restaurant Decorating And Finishing. Lijst met producten zijn Skeleton construction work.
De hoofdactiviteit van Reynders Bouw en Interieur NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reynders Bouw en Interieur NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reynders Bouw en Interieur NV, openstaande posities, locatie van Reynders Bouw en Interieur NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Reynders Bouw en Interieur NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Reynders Bouw en Interieur NV, company assigned to the tax number BE05049285888. The company Reynders Bouw en Interieur NV is located at the address: Centrum Zuid 2049 3530 Houthalen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 651,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior Restaurant Decorating And Finishing. List of products are Skeleton construction work.
The main activity of Reynders Bouw en Interieur NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Reynders Bouw en Interieur NV is not available. You also can look at reviews of Reynders Bouw en Interieur NV, open positions, location of Reynders Bouw en Interieur NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reynders Bouw en Interieur NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reynders Bouw en Interieur NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reynders Bouw en Interieur NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reynders Bouw en Interieur NV, employees, financial statistics.